Прочитај ми чланак

ИМА ДА ПРШТИ НА СВЕ СТРАНЕ: Весић позвао Ђиласа на ТВ дуел!

0

Весић се, каже, нада да је "Драган Ђилас довољно храбар да изађе на ТВ дуел уместо што се крије иза саопштења"

Заменик градоначелника Београда Горан Весић повао је Драгана Ђиласа на ТВ дуел, како би се „обрачунали“ поводом натписа у медијима.

Фото: П.М.

– Нека медијски тајкун Ђилас предложи телевизију са националном покривеношћу, термин и водитеља. За мене је ТВ дуел прилика да грађане Србије поново упознам са злоупотребама које је Ђилас вршио док је био на власти. Биће то прилика и да грађани Србије сазнају како се Ђилас обогатио док је био Тадићев директор Народне канцеларије, Коштуничин министар и тајкунски градоначелник – навео је Весић.

Каже и да је уверен да ће дуел бити шанса за Ђиласа да објасни како је 2006. године пријавио женину вилу на Дедињу, аутомобил из 2007. године и 70.000 евра уштеђевине а 2016. године када је отишао са власти сам је пријавио да има 24 милиона евра у некретнинама.

Весић се, каже, нада да је „Драган Ђилас довољно храбар да изађе на ТВ дуел уместо што се крије иза саопштења“.

Драган Ђилас

Оснивач Савеза за Србију Драган Ђилас тражи од РТС-а да прочитају његов деманти на, како каже, лажи које је о њему изнео градоначелник Горан Весић у суботу у јутарњем програму, а Весић му одговара позивом на ТВ дуел.

Ђилас је навео да је упутио допис јавном сервису у којем је, како каже, таксативно набројао „све лажи у којима је директно помињан“, а које је Весић изнео у суботу гостујући у јутарњем програму РТС-а.

 

– Упутио сам данас допис РТС и Ненаду Стефановићу у којем сам таксативно навео све лажи које је Г. Весић изговорио у суботу у јутарњем програму. По Закону о информисању тражим да ми омогуће да одговорим на лажи у којима сам директно помињан или да прочитају деманти на телевизији – написао је Ђилас на Твитеру.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!