ИМА 105 ОД 100 ПОЕНА? Вучић полагао испите из Голубинаца (ФОТО)

0

Председник Србије и СНС Александар Вучић константно се хвали "успесима" на Високој спортској и здравственој школи, на одсеку за кошаркашког тренера.

Дичи се како је положио четири испита у првом семестру, три са највишом оценом и један са деветком (јер због обавеза није присуствовао вежбама).

Уколико се удубимо у поене са колоквијума и датуме полагања испита и предиспитних обавеза, можемо видети да нешто дебело ту не штима.

Вучић је, наиме, један од колоквијума из анатомије положио 13. децембра, у недељу, када факултети углавном не раде због викенда.

То је ипак најмање спорно имајући у виду да оба колоквијума из Педагогије спортанаводно положио истог дана када је учествовао на конференцији „Мали Шенген“, односно када је имао целодневну посету сремском селу Голубинци и домаћинствима која производе дуван, да би потом разговарао са руководством компаније „Јapan Тоbаccо International (ЈТИ)“.

Да ли је остало времена за полагање колоквијума, процените сами…

Чак и ако прихватимо то да је Вучић свемоћан и да му попут Чак Нориса није проблем да полаже недељом, са конференције „Мали Шенген“ или из Голубинаца, у његовом индексу којим се похвалио и на званичној Инстаграм страници, затичемо још једну нелогичност.

Наиме, када се из истог предмета Педагогија спорта саберу Вучићеви поени са предиспитних обавеза (колоквијуми, семинар, активност, испит), можемо уочити да је лидер СНС-а надмашио и свемогућег славног холивудског глумца. Од могућих 100 поена са предиспитних обавеза, Вучић је сакупио 105 (?!).

Да, то је исти предмет на којима је колоквијуме полагао са „Малог Шенгена“ и из Голубинаца, а још је добио и максималан број поена на активности, што је такође сумњиво, јер за максимум из тог сегмента потребно је да студент присуствује готово сваком предавању и вежбама и да константно и свакодневно буде агилан.

Вучића, међутим, свакодневно виђамо на ТВ екранима, али ретко када на факултету, што значи да не одлази тамо сваки дан. Како онда максимум из предиспитне обавезе активност?

Много тога је нелогично у Вучићевом новом школовању. Но, битно је да он ређа десетке и да је на веома добром путу да уђе у тренерску конкуренцију и засени асове попут Жељка Обрадовића, Дуде Ивковића, Светислава Пешића, Боже Маљковића…

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!