Прочитај ми чланак

ГРУПА ОДБОРНИКА У БЛАЦУ напустила СНС

0

Група одборника напустила одборничку групу СНС Скупштине општине Блаце и формирала „Напред за Блаце“.

Обавештње о напуштању поднели су данас председнику Скупштине општине Зорану Јозићу. Како истичу, ову одлуку донели су пре свега зато што су незадовољни стањем у Повереништву Српске напредне странке у Блацу.

„Као одборници који смо на последњим локалним изборима у Блацу били стожери изборне листе Српске напредне странке која је у Блацу имала најбољи резултат у својој историји, обавештавамо јавност да напуштамо одборничку групу Српске напредне странке, а из разлога како бисмо се супротставили безумној политици коју води повереник СНС-а у Блацу“, наводи се у саопштењу.

Најављују наставак ангажовања као одборничка група „Напред за Блаце“, дајући подршку актуелном председнику општине Зорану Јозићу, а заступајући политику председника Александра Вучића, јер, како наводе, постоји велики раздор међу члановима странке који је ометао њихову сарадњу са повереништвом.

Након што је примио Одлуку већине одборника о иступању, актуелни председник Скупштине општине Зоран Јозић обавестио је јавност да иступа из чланства Српске напредне странке. Овај свој потез, како наводи, сматра моралним чином, „подржавајући у свему новоформирану одборничку групу Напред за Блаце“.