Прочитај ми чланак

Градски одбор НС – Д2СП: Шапићеве превентивне мере чист пропаганди маневар

0

Сцене поплава од пре два дана узнемириле су наше суграђане. Обилне падавине, непогоде и поплаве које су направиле колапс нису свакодневица. Немар челника у Градској управи и лоше управљање комуналним ресурсима доводе до оваквих колапса.

Најављене су нове честе и интензивне падавине на простору Србије и Београда у наредним данима. Прогнозира се и велика количина кише.
Зато, испред Градског одбора Београд Нова странка – Да се струка пита, желимо нашим суграђанима да упутимо апел да у наредним данима буду на опрезу, да се добро информишу о подручјима у којим живе и која су подложна поплавама – слушајте локалне радио и телевизијске станице због информација о поплавама, немојте остајати у поплављеним колима и избегавајте да возите кроз поплаву.

Неспособност градских челника је довела до оваквог колапса у нашем граду. Запушеност канализационих одвода и шахтова, лоше одржавана инфраструктура, дренажа и „редовно“ поплочавање и бетонирање у граду доводе до оваквих колапса. Напредњачка власт у Београду се претворила у „агенцију за некретнине“, занемарујући инфраструктуру без које град не може да функционише.

Нова странка – Да се струка пита, када буде у прилици да врши градску власт, одлучно ће се побринути да сав овај немар и лењост градских челника и комуналних предузећа реорганизује и оспособи да у случају непогода наш град нормално функционише.