Прочитај ми чланак

ГЛАСИЛО СРБА У ЦРНОЈ ГОРИ (ИН4С): Грађани, доставите нам доказе о полицијској тортури (ВИДЕО)

0

policija-protesti-podgorica-df

Редакција портала ИН4С покренула је акцију прикупљања доказа о злоупотреби овлашћења и и прекомјерној употреби силе од стране припадника Управе полиције Црне Горе на мирном протесту Демократског фронта и других опозиционих субјеката одржаног синоћ на Тргу Слободе и пред Скупштином Црне Горе.

Позивамо све читаоце и грађане који су у посједу било каквих видео записа или фотографија на којима се види злоупотреба силе од стране полиције на скупу одржаном 24.10.2015.године, да нам те материјале прослиједе што хитније, слањем линкова или фотографија ( путем мејл адресе : [email protected] , фејсбук групе Informativni portal IN4S, или пак физичком доставом нашој редакцији, на адреси Римски трг (Трг Вектре) број 50, спрат I.

Напомињемо да је наша редакција већ дошла у посјед великог броја доказа о несумњивим прекорачењима овлашћења и бртуалној физичкој тортури над грађанима.

На основу свеобухватне анализе и материјала које још од Вас будемо добили, ИН4С ће покренути одговарајуће поступке пред домаћим и међународним институцијама, као и иницијативе према другим медијима и невладиним организацијама.

Утолико више инсистирамо на хитности приликом доставе доказа, јер је за сјутра 26.10. 2015. у 09.часова заказана сједница Грађанског савјета за контролу рада полиције, који ће о томе расправљати.

Извор: in4s.net