Прочитај ми чланак

Филип Вујановић ухваћен на дјелу у „институционалном сексу“ (Видео)

0

milo i filip guranje

(ИН4С)

Иако је због неуставног дјеловања самопроглашеног предсједника Црне Горе званично још увијек непознато има ли оргијања у његовом кабинету попут оног из „секс афере Иванишевић“, извјесно је да „гајба“ Филипа Вујановића ни најмање није празна.

Ако ништа друго, Фићо је у забрињавајућем противприродном сношајном односу са Уставом и законом државе коју само де јуре представља. Човјек, рекло би се, једноставно његује неславну традицију.

Друштво за заштиту простора и унапређење животне средине из Бара оптужило је Филипа нејаког да је „свој ионако неуставни и нелегални трећи мандат на мјесту предсједника Црне Горе отпочео грубим кршењем закона и Устава.

„Конкретно, Вујановић не поштује Закон о општем управном поступку, те Закон о невладиним организацијама и Закон о слободном приступу информацијама, што је на волшебан начин демонстрирао и на примјеру нашег правног лица, не одговарајући нам у законском року на захтјеве и ургенције“ – казао је Иван Занковић, предсједник Друштва.

Исто се односи, како је рекао, и на премијера Мила Ђукановића, предсједника Скупштине Ранка Кривокапића и предсједника Уставног суда Милана Марковића.

Занковић је у име Друштва на чијем је челу од највиших државних функционера тражио да му након „секс афере Иванишевић“ одговоре да ли и у њиховим кабинетима, као што је то био случај у канцеларији бившег предсједника Сената Државне ревизорске институције (ДРИ) има „институционалног секса и непланиране репродукције“, о чему је ИН4С раније извјештавао.
 

milica-pejanovic-djurisic-i-milo-djukanovicУ кабинету Милице Пејановић нема секса…

За разлику од Вујановића, Ђукановића, Кривокапића и Марковића, како нам је Занковић рекао, други државни функционери одговорили су углавном у року који прописује закон.

Одговоре на иста питања која се тичу институционалног секса, односно рјешења којима се његов захтјев одбија услед непосједовања сазнања или других разлога, Занковићу су доставили министри правде и пољопривреде Душко Марковић и Петар Ивановић, кабинет министарке одбране Милице Пејановић-Ђуришић, Основни суд у Бару, Подручна јединица полиције у Бару и већи број других државних органа.

Предсједник Друштва за заштиту простора и унапређење животне средине каже да „ћутање државног врха чије незаконитости и неуставности прикрива и легализује предсједник Уставног суда (који такође не одговара у законском року на захтјеве НВО), наводи на најозбиљнију могућу сумњу да се у кабинетима њих четворице можда заиста дешавају исте ствари као што је то био случај са канцеларијом Мирослава Иванишевића.

„Нема ту никакве филозофије, нека само препаднути узурпатори државне и судске власти одговоре да ли има или нема секса у њиховим кабинетима“ – поручује Занковић, који је ових дана предао и другу ургенцију на захтјеве које супротно закону и Уставу игноришу Вујановић, Ђукановић,Кривокапић и Марковић.

Следећи корак, буде ли администрација највиших функционера ћутала, како истиче, биће тужбе Управном суду због кршења Закона о управном поступку и Закона о слободном приступу инфомацијама, према којем су у обавези да на тражене податке одговоре у року од 15 дана.

Еротски растројени
Занковић у образложењу захтјева којим од челника режима тражи информације о институционалном сексу, поред осталог пише:

„Ми из НВО данас можемо да разумијемо и хоћемо да трпимо „геј оријентацију, ЛГБТ популацију, трансексуалну профилацију, гениталну трансформацију, интерсексикум пулпацију, вагинално-фалусну опсервацију, актив-еротикум гравитацију, секс ротацију, коитусну радијацију и еректилну галаксизацију“ у Црној Гори, јер ми знамо да је „црногорско- бошњачки-муслимански-албански-ромски народ“ у Црној Гори суштински и стварносно „еротски растројен, сексуално обојен, коитусно раздвојен, сперматично надојен и је….. настројен.

Ипак, ИНСТИТУЦИОНАЛНУ ЕРОТИЗАЦИЈУ, ДРЖАВНИЧКУ СЕКСИЗАЦИЈУ, ЦРНОГОРСКУ МОРБИДАЦИЈУ, МОНТЕНЕГРИНСКУ ТРИВИЈАЛИЗАЦИЈУ и НАЦИОНАЛНУ ПЕРВЕРЗАЦИЈУ у институцијама система Црне Горе не можемо дозволити, нећемо допустити и не желимо толерисати, јер у свему томе није проблем што се људи шевају, помјерају, дрндају, сексају и оргијају, него су проблеми и колизије у томе што из таквих институционално-еротских ангажмана и црногорско-сексуалних третмана долази до евидентно-нежељених затрудњења и регистровано-непожељних трудноћа, као што долази и  до непланирано-емисионе националне полуције и неадекватно-програмиране социјалне репродукције, које су данас фактички дозиране и функционално базиране у институцијама система Црне Горе гдје су постале модерни инкубатори и репродуктивна платформа актуелно-девијантне еволуције и перверзно-декадентне генезе државних службеника и чиновника“.

Такође се у захтјеву истиче:

„Оно што је најгоре у свему овоме јесте чињеница да данашњи институционални секс, функцијске баханалије и ингеренцијске морбидности државних службеника и црногорских функционера у институцијама система Црне Горе (не својом вољом и не својим избором, а преко пореских задужења и из својих средстава) плаћају недужни грађани Црне Горе, а то је незапамћен случај и у свесвјетској историји и у савременој свјетској цивилизацији да еротске примитке и сексуалне ужитке државних чиновника  буквално финансира унесрећени црногорски народ и злоупотријебљени грађани Црне Горе“.

rankokriv Егзотична проституција
У последњој ургенцији Вујановићу, Ђукановићу, Кривокапићу и Марковићу, Занковић констатује „неспорно постојање персонално-партијске идиле“.

„Јасан је утисак да између вас постоји одношајно јасна, међусобно усаглашена и додирно-страсна персонално-партијска идила сексуално-политичког стила и субјективно-активна симбиоза партијски унифицираног профила, које су постале институционално-активна норма модерне црногорско-партијске еротике и активносно-функционална регула егзотично-политичке проституције и заједнички представљају партијски компаративан институционално-сексуални регулатор вашег узајамно-дјелујућег животног бића“ – наводи Занковић.

Ко је тобџија а ко фурунџија ?
Нама у НВО, истиче Занковић у ургенцији, није битно ко је у црногорској власти „Алфа мужјак“ а ко „Бета женка“, односно, како стоји у тексту, „ко је активни партијско-хомосексуални лидер, а ко је пасивни политичко-педерасти стожер, односно, како би се то рекло на црногорско-бошњачко-ромском језику – ко је пенилно-давајући тобџија, а ко фалусно примајући фурунџија „.

У захтјеву се даље наводи::

„у Вашем опстајању и трајању главну улогу играју Ваша пенилна еквидистанца интерактивне релације и еквидистантна пенилност релационе интерактивности односно интерактивна еквидистанца пенилне релације и релациона пенилност интерактивне еквидистанце, у чијој сфери активно егзистирају партијско-корелациони модели и практично доминирају  политичко-активне концепције  Ваше модерно-партијске интерактивне комуникације и перверзно-агресивне корелационе доминације, који се у нашим релевантним опсервацијама и валидним анализама третирају и етикетирају као ротационо-партијски статор статичке ротације  и статично-партијска ротација ротационе статичности односно  статично-партијска статичност ротационе ротације и ротационо-партијска ротација статичне статичности.

Не занима нас ко је од вас четворице го-го играчица, а ко је међу вама зиги-зиги плесачица, односно који од вас четворице позиционо-пенилно-пенетрационо-пасивно стажира, статира и салутира, а који се међу вама политичко-институционално-фалусно-активно ротира, федерира и лидерира“.

milan markovic
ДПС и СДП трансформисали Питагорину теорему

 „Опште позната и чувена Питагорина теорема -(која гласи: збир квадрата над хипотенузом једнак је збиру квадрата над катетама)- у Црној Гори је лингвистички трансформисана, дефиниционо преформулисана, новотерминолошки преквалификована, фактички редефинисана и практично-политички имплементирана, и данас, новојезички утврђено, суштинско-смисаоно и сврховито-дјелујуће гласи: „политичко-пенилна дистанца реалне релације партнерско-партијских координата корелационе симбиозе ДПС-СДП, једнака је релацији реалности пенилно-политичке дистанце координирајуће партијско-партнерске кохабитационе субординације СДП-ДПС“ – закључује Занковић.

ИН4С реемитује видео интервју са Иваном Занковићем, објављен 03. априла ове године, неколико дана пошто је предао захтјеве којима је тражио информације о институционалном сексу од највиших државних функционера.