Прочитај ми чланак

ФАНТОМИ УЛАЗЕ У ПОЛИТИКУ: „Вучићу би било боље да смо остали под маскама!”

0

Покрет уједињених фантома (ПУФ), чији су припадници Миљан Чичић и Милан Пернат били приведени после прошлонедељног протеста и упада у зграду РТС за белим фантомкама и моторном тестером, најављује улазак у политику и могућност наступа на изборима.

Двојица Зрењанинаца, после притвора од 48 сати, објашњавају да су маске скинуте и да сада почиње политичко деловање.

„Нама је Александар Вучић скинуо маске и, свидело се то њему или не, ПУФ од тог момента улази у политику. Озбиљно ћемо се ангажовати у политичком животу Србије, као опозиција“, најавио је Чичић у изјави за ФоНет.

На питање да ли званично постају странка, он је прецизирао да је удружење већ регистровано у АПР и нагласио да ће се још одлучивати и разговарати о конкретном ширењу и политичком деловању. Ипак, на питање да ли их треба очекивати на изборима, он има кратак и конкретан одговор: „Врло, врло, врло могуће“.

 

Пернат додаје да је очекивао да Вучић скине маске правим фантомима, али се то није деслио, па сада почиње озбиљна политичка борба. „Боље би му било да смо остали са маскама“, оценио је Пернат, који је приликом протеста протеклог викенда унео тестеру у зграду РТС.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!