Прочитај ми чланак

Ево како „Блиц“ без пардона шири ЛАЖНЕ ВЕСТИ! Брнабићка их грешком разоткрила

0

У јеку бољешвистичко-комунистичке политике која влада у Србији кроз глобалну КОВИД хистерију већ годинама можемо да се сусретнемо са примерима који оправдавају почетак ове реченице и које описују систем у којем се налазимо.

Грађани Србије стигли су до нивоа у којем држава захтева од њих да пријављују своје лекаре који им нису препоручули вакцину против КОВИД-а 19 да би им Лекарска комора Србије одузела лиценцу и забранила даљи рад.

Вибер број који је активан од пре неколико дана служи појединцима да без икаквих доказа оптуже кога год пожеле те доведу његов посао и живот у директну опасност.

Како би се што пре наши лекари довели у опасност, медији врше масовну пропаганду промовишући како тај број телефона тако и начин на који појединци могу да пријаве доктора, наравно подстрекивајући их на нечасна и криминална дела.

Оно што у већини случајева, медији и њихово полуписмено уредништво заборављају да ураде јесте да ускладе своје приче са причама политичара, чланова кризног штаба, хистеричних јавних личности те је тако и овог пута дошло до пропуста који јасно и по ко зна који пут говори како се шире лажне вести, паника, дезинформације и како неко стварно мора да одговара за то.

Наиме, портал Блиц који је у последњих 2 године изгубио око 30% читалаца свакодневно врши најсрамнију врсту пропаганде која иде у смеру директног оптуживања невакцинисаних грађана са смрти настале након обољевања од хистеричног вируса. Вероватно на тај начин покушавају да одрже и тај минимални број читалаца који им је остао веран али уместо да пораде на уредништву и начину извештавања, овај портал тоне све дубље а последње потонуће им је наместила, сасвим случајно, сама премијерка Ана Брнабић.

Блиц је у току јучерашњег дана објавио текст под насловом: ,,СТИГЛЕ ПРВЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ ЛЕКАРА АНТИВАКСЕРА Грађани шаљу поруке на ВИБЕР БРОЈ које је отворило министарство” у којем ова редакција преноси како су већ пристигле прве пријаве против лекара који нису препоручили вакцине својим пацијентима.

Ни 24 часа након тога, премијерка Брнабић је дала изјаву након што је примила трећу дозу вакцине Фајзер а Телеграф је пренео њене речи: ,,до овог тренутка није добијена ниједна пријава о лекарима који не препоручују вакцинацију, осим што се јављају антиваксери и прете људима који раде на Вибер линији”.

Поставља се једноставно питање, зашто? Чему ширење дезинформација када већ две године те дезинформације не воде никуда. Зар не постоји искрена жеља уредништава мејнстрим медија да макар уколико не желе да буду професионални, нешто зараде? Јер овако немају ни једно ни друго док константно таргетирају већински део становништва Србије.