Прочитај ми чланак

Еколошки устанак: Нашег посланика напала седморица напредњака

0

Еколошки устанак саопштио је да је нападнут њихов члан Драган Јонић у београдском насељу Медаковић 3. Како наводе, Јонића је напала група од седам активиста Српске напредне странке (СНС).

– Посланик Јонић је био са супругом и пришао им је да се распита зашто се окупљају и на основу чега користе просторије МЗ, пошто је уочио да се припремају сендвичи у кесама са именом Александра Вучића – наводи се у саопштењу Еколошког устанка.

Како објашњавају, Јонић се представио и покушао да сними просторије у којима се припремају пакети, када га је један од активиста физички напао и покушао да му отме мобилни телефон, док му се други из групе уносио у лице.

– Ниједан од присутних није хтео да се представи нити да каже разлог за окупљање. СНС овим показује да немају намере да ишта мењају упркос крађи на прошлим изборима. СНС је већ у новој кампањи за београдске изборе и одлично знамо да ће се Александар Вучић и његови послушници и даље користити претњама и физичким насиљем како би преиначили изборну вољу грађана – наводи се у саопштењу.