Прочитај ми чланак

ДСС: Председник Вучић предаје Косово и Метохију супротно вољи већине грађана

0

Полагање камена темељца за фабрику у Прељини председник Републике је искористио да настави кампању правдања свог учешћа у градњи земеља косовске независности.

Силеџијским понашањем и реториком, изношењем обиља ординарних неистина уместо иједног истинитог аргумента у прилог неопходности хитног потписивања правно обавезујућег споразума Србије са Косовом Александар Вучић је сам себе обележио као морално недостојног функције председника Републике.

Историја Србије не бележи пример да је њен владар или председник своје политичке неистомишљенике називао „идиотима“, „људима који појма немају, а соле ми памет“, који „три грама мозга немају“, „лоповима“, „лажовима“, „будалама“, „преварантима“… Салве најгрубљих увреда упућене су онима који се не слажу са његовом косовском политиком и давање Косову столице у Уједињеним нацијама одбијају да прихвате као тзв. компромисно решење.

Ови брутални напади нису знак само недостатка домаћег васпитања, већ и потпуног губитка самоконтроле апсолутисте разапетог између западу датог обећања да ће брзо и по сваку цену да реши питање коначног статуса Косова и воље већине грађана Србије.