Прочитај ми чланак

ДСС ОМЛАДИНА: Надлежни да реагују на емитовање срамних ријалити програма

0

omladina-dss-595

Омладина Демократске странке Србије захтева од надлежних органа да реагују поводом емитовања срамног програма на телевизијама са националном фреквенцијом.

Недопустиво је да ријалити програми промовишу примитивизам, насиље, лењост, бескрупулозност, незнање, лаж и многе облике настраности, а да држава ћути.

Ријалити програми су данас постали најефикасније средство за испирање мозга грађанима и контролу маса. У недостатку бољег животног стандарда, власт се одлучила да народу да “хлеба и игара”, односно само игара, пошто предизборни хлеб од три динара никада нису и неће остварити.

Посебан проблем представља чињеница да су овакви програми током дана доступни и малолетним лицима, којима се, тиме, овај модел понашање презентује као сасвим нормалан, модеран, па чак и пожељан.

Омладина Демократске странке Србије неће само, као што министар каже, “узети даљински и променити програм“ већ ће се у наредном периоду, низом акција и перформанса борити за сузбијање вулгарности и примитивизма на телевизији у Србији.

Омладина ДСС ће понудити и конкретна решења, како би се овакви програми додатно порески оптеретили, а њихово емитовање омогућило искључиво током ноћних сати.

(ДСС, Србин.инфо)