Прочитај ми чланак

ДРМА СЕ КАВЕЗ Брнабић: Могу да будем Чале, мутава, мали Шешељ, хомопремијерка

0

Ана Брнабић посетила је данас општину Блаце, где је присуствовала завршетку пројекта развоја широкопојасне комуникационе инфраструктуре у селу Горње Сварче.

Председница Владе Србије је потом одговарала на питања медија, али новинари Н1 нису имали питања о самом пројекту, већ о наводним „нападима и таргетирањима“.

Премијерка Србије Ана Брнабић се тим поводом огласила на свом налогу на Твитеру:

„Данас у селу Сварче, општина Блаце, дошли из Н1 да ме питају зашто ‘таргетирам’ медије и када ћу да престанем. Потегли до Блаца, а да ни једно једино питање о том селу, школи коју смо обишли, пројекту који смо представили, нису имали – па чак ни реда ради.

Егоцентризам и нарцисоидност тајкунских медија (у власништву тајкуна Шолака – коме сада и свећу пале да му се захвале што су ‘слободни’, а што је лудило по себи) на макс-максимуму. Сами себи су вест, сами себе проглашавају за жртве, шта год да неко каже – ‘напад’ је на њих.

А шта је ‘напад’ – кад их цитирате, емитујете делове њиховог програма, покажете насловне стране њихових новина? Па ако се стиде тих насловних страна, ако се стиде својих емисија, својих водитеља – па ко је за то крив и чији је то проблем? Видите, да буде јасно: нећу стати.

Могу да будем ‘мали Шешељ’, хомопремијерка, Чале, мутава…само ви напред, ја се борим против лицемерја и лажи, против интереса тајкуна који би да врате некадашњу власт (а то је целокупна данашња опозиција) да би могли да купе још неки клуб у Премијер лиги или вилу у Мајамију“.