Прочитај ми чланак

др Мирољуб Петровић за „Србин инфо“: Атеизам је религија новог светског поретка

0

miroljub petrovoc

О замкама новог светског поретка и евроинтеграција за „Србин инфо“ говори др Мирољуб Петровић:

Како оцењујете тежње Владе Србије за ЕУ интеграцијама?

– Влада Србије, као и владе свих других држава света, само су извршиоци политике коју дефинишу они који воде светске токове и који преко својих медија, банака и других механизама успостављају одређене политичаре на власт и примењују своје законе у свим земљама. Очекивати нешто од Владе Србије или је оптуживати за нешто што ради, је исто као када бисмо нешто очекивали од полицајца који штити геј параду или хапси Ратка Младића. Ако полицајац неће да изврши оно што се од њега тражи, на његово радно место чека непрегледна колона других који ће за плату и лажну егзистенцијалну сигурност да ураде све што се од њих тражи.

Исто важи и за политичаре. Наравно да постоји одговорност и полицајца и чланова Владе ако учествују у нечему што је неморално, али сви они су уверени у причу да „нема правде у овом свету, и зато треба да нађемо себи неко место у овом свету и да преживимо“. Под „преживети“ они подразумевају да се има лажан мир и да се допусти светским моћницима да преко својих закона од људи праве овце и говеда на великој фарми коју они зову „држава“. У том смислу, следећи кораци Владе Србије су исти они као и кораци других влада у свету, а они воде у смеру стварања глобалне фарме у којој ће цело човечанство да се претвори у овце и говеда. Они који мисле да се Ангела Меркел, Барак Обама и други политичари нешто питају, наивни су као француске собарице.

Прихватање евро-атланских интеграција има лажне бенефиције, а то је пре свега лажни мир, што значи да вас светске силеџије неће тући и бомбардовати ако допустите да они примене своје законе у вашој држави. Консеквенце прихватања евро-атланских интеграција је претварање државе и народа у крдо, као што је то случај са другим државама и народима који су у тој евро-атланској причи, што се манифестује стравичним стопама неморала, деструкције, криминала, разорених породица, експлозији свих врста болести, појави нових болести, са тенденцијом уласка у терминалну фазу као што је то случај са државама и народима Африке где народи дословно умиру од глади. Подсетимо да до пре 40 година нико није умирао у Африци, а када су у Африку стигле „стране инвестиције“ уследио је потпуни колапс тих народа и држава.

Ми на државном нивоу не можемо да одбијемо евро-атланске интеграције јер смо окупирани, али можемо на индивидуалном нивоу да одбијемо тај деструктивни пројекат тако што ћемо, као наши преци за време турске окупације, да живимо у природи, да будемо независни од система и да улажемо у породицу, децу и пријатеље. То је једини начин да се сачувамо и да преживимо, а евро-атлански монструм је један болестан систем који ће временом сам да се уруши.

miroljub petrovoc eden04Како коментаришете све већу претњу атеизма као новог научног Голема и како видите фундаменталистичке ставове људи као што су Ричард Докинс,Лоренс Краус и Сем Херис? Да ли сматрате да због преовладујућег научног скептицизма и брзине развоја сајбер културе да је породица и традиција у највећој опасности до сад?

– Атеизам је званична идеологија новог светског поретка. „Атеизам“ не значи „негирање да Бог постоји“, него „супротстављање Богу Створитељу који се открива у Светом Писму“. Сви данашњи облици атеизма се лако уједињују и агресивно промовишу преко свих медија, а супростављени су свима онима који се залажу за иделогију библијског Бога која је оличена у јакој породици, моралу, здрављу, пожртвовности и стварању добрих људи. Породица, као институција за стварање добрих људи је уништена у савременом свету и замењена је институцијама за заглупљивање и уништење људи, а то су пре свега савремене школе и факултети, као и тзв. „домови здравља“. Постоје ретки појединци и мале заједнице који су сачували своје породице и своје здравље.

Према вашој слободној процени међу којима земљама би Србија требала да тражи пријатељство а од којих да зазире?

На ово питање може адекватно да се одговори само ако се познаје Божји план за ово човечанство, а тај план је изнет у Светом Писму (Библији). Од како се човек побунио против Бога и светом завладао неморал, Божји план је да се створи једна мала држава у којој ће бити окупљени сви они који желе да живе по Божјем закону (мањина), и који ће од стране Бога бити заштићени од остатка света (огромне већине) која изабира пут деструкције и неморала.

Пре 3500 година Бог је основао такву државу – државу Израел, од стране потомака побожног човека Аврама. Та држава је требала да буде видело другим народима по својим добрим законима, али је постојала неколико стотина година, и на крају се распала јер њени становници нису желели да живе по Божјим законима. Бог је у Светом Писму обећао да ће поново успоставити теократску државу (у којој ће људи живети по Његовим законима) и то на крају историје, у коју ће окупити Аврамове потомке и све оне који желе да живе по Божјем закону. Аврамови потомци су пре свега Јевреји, али и сви они који желе да живе по Божјем закону датом преко Мојсија, а у пракси демонстрираном преко Исуса Христа.

miroljub petrovic u izrealu9Године 1948. Бог је поново основао државу Израел, као место за окупљање Његовог народа, иако на почетку 20. века већина Јевреја није желела да живи у Израелу јер им је било „лепо“ у паганској и неморалној Западној Европи. Онда је Бог допустио холокауст, па су Јевреји били присиљени да дођу у Израел.

Данас је цео свет против Израела, и Бог ће ту мржњу искористити да што више Јевреја доведе у Израел, да би на крају довео до тога да се они Њему обрате и да се поново успостави теократска држава Израел. То је Божје обећање и библијско пророчанство коју ниједна сила у свемиру не може да омете.

Ако то знамо, онда лако можемо да разумемо да је Израел најбољи савезник Србије, не зато што данашњи Израел „жели“ да буде на страни Бога, него зато што ће „морати“ да буде на страни Бога, јер Бог има план како да направи велико чудо у Израелу, и како ће преко теократске државе Израел упутити последњи позив свим народима за одбацивање деструкције и неморала, и окретање моралним вредностима које су дефинисане у Светом Писму.

На жалост, ово могу да разумеју само они који читају Свето Писмо и мисле својом главом, а таквих није много. Већина верује медијима и својим локалним гуруима.

Треба рећи да је Бог током историје у пар наврата оснивао теократску државу преко Срба, као у време цара Душана, Шћепана Малог и Његоша. Тада су српске државе биле најјаче и непобедиве. Чувени професор Енрико Јосиф, Јеврејин који је тврдио да су Срби „небески народ“, рекао је да ће пре обраћења Јевреја свом Богу доћи до великих дешавања у Србији, када „Бог буде судио свету преко Срба“ и да ће то бити иницијална каписла за обраћење Јевреја и успостављање теократске државе Израел. Мислим да тај сценарио не треба одбацити, поготово ако знамо порекло Срба.

Да ли мислите да смо као држава на путу без ка асимилацији?

 – Наша држава је на путу пропасти и једино што можемо да учинимо јесте да као појединци излазимо из система, формирамо газдинства у природи где ћемо подизати нашу децу и јачати породицу и удруживати се са истомишљеницима. То је модел који су примењивали наши славни преци захваљујући чему ми данас постојимо као Срби, а не као неки други асимиловани и морално посрнули народи – закључује наш саговорник.

(Србин.инфо – Милош Ђуровић, Алексеј Димитријевић)