Прочитај ми чланак

Др Јакшић са Косова: Албанска РОСУ упала у Клинички центар – развалили су све…

0

- Наоружане албанске специјалне јединице Росу у раним јутарњим часовима упале су у Клинички центар Косовска Митровица. Никад, чак ни 1999, ни у најтежим годинама за српски народ на Косову и Метохији, није се десило да оружане формације насилно упадају у болнице, за Србин.инфо у ексклузивној изјави је рекао др Марко Јакшић, који живи на северу Косова, а који је једно време и сам био директор споменутог клиничког центра.

А шта је и о полицијској акцији Росу на северу Косова, која се одвијала и у Звечану и у Зубином потоку, још рекао Јакшић за Србин.инфо послушајте у видео прилогу испод па о свему донесите свој ваљани суд.

У Клиничко-болничком центру у Северној Митровици јутрос је дошло до насилног упада од стране специјалних јединица тзв, косовске полиције, изјавио је директор те установе др Златан Елек.

Елек је рекао да су специјалци тзв. косовске полиције још увек у болници и да врше претрес, што изазива узнемиреност код запослених али и код пацијената.

„Врше претрес вешернице и одређених канцеларија на улазу у болницу. Без икаквог знања управе болнице и менаџмента болнице, др Драгиша Миловић и ја као директор, успоставили смо контакт са њима, рекли су нам да имају налог од Суда за претрес. Још се налазе у болничком кругу, велико је узнемирење код пацијената и запослених“, наводи Елек.