Прочитај ми чланак

ДОК ВУЧИЋ СВЕ РАДИ ПО ЕУ ДИКТАТУ: Брисел неће Србију у Европи бар до 2027. године

0

Посртање ка ЕУ је суицидна политика Србије већ пуних 18 година. Чак и у време када највећим политичким незналицама постаје јасно да наша земља нема много бенефита од чланства у овог организацији, руководство Србије и већина послушничких медија и даље трују народ о бриселском "седмом небу".

Чак нас убеђују да би требало да будемо спремни на такозване компромисе око Косова и Метохије, јер без решавања тог проблема не можемо да постанемо члан Европске уније.

А нацрт новог буџета ЕУ за период од 2021. до 2027. из пера Европске комисије јасно показује да у Бриселу немају намеру да у том периоду примају било коју другу државу у чланство, па тако ни Србију.

Европски комесар за буџет Гинтер Етингер је изјавио да је вишегодишњим финансијским оквиром није предвиђен ниједан евро за нове чланице.

Дакле, председник Александар Вучић и пчланови Владе, желе да нам представе како је „компромис и историјски споразум са Албанцима“ неопходан до 2019. године, а из приложеног се види да Србија нема шансе да постане члан ЕУ пре 2027. године.

Оно што по свему судећи чека регион у којем живимо је стварање некаквог балканског, економског, проевропског савеза (од држава које су чланице за улазак у ЕУ, а неке и у НАТО).

Овај до сада највећи штап са шаргарепом из Брисела имаће за циљ да политички и економски одвоји Балкан од утицаја Русије, што српско руководство, ако мисли макар мало добро свом народу, никако не сме да дозволи.