Прочитај ми чланак

Ђорђевић: Завршну фазу издаје води Вучићев политички творац и отац Војислав Шешељ

0

Гостујући у емисији “Без цензуре” на зрењанинско КТВ, председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић коментарисао је последње обраћање јавности Александра Вучића поводом тзв. немачко-француског плана.

“Ништа ново нисмо чули ни видели у Вучићевим пренемагањима, али смо поново видели да је то човек који је уцењен и који је прихватио све, ама баш све! Све оно што је он рекао да није прихватио, он је у ствари прихватио.”, казао је Ђорђевић.

Председник Ослобођења је потом истакао:

“Није добила Србија никакав ултиматум нити уцену, то је добио Александар Вучић који је уцењен и аферама и криминалним радњама и другим слабостима које знају они који га уцењују, односно, само га терају да заврши оно што је обећао. Они знају о разним другим злочинима, они знају и о убиству Оливера Ивановића, они знају о злочинима по Београду, они знају где се налази новац, и наравно да Вучић због тога има само један циљ а то је опстанак на васти. То је једина његова политика – манипулација зарад опстанка на власти”.

Ми смо видели да завршну фазу издаје води Вучићев политички творац и отац Војислав Шешељ, лажни четнички војвода, казао је Ђорђевић и наставио:

“Он је вече пре Вучићевог обраћања у, за њих ‘култној’ емисији “Хит твит” најавио и рекао ‘а зашто Косово да не буде примљено у НАТО и Савет Европе, шта то нама смета’. Сутрадан је његов ђак и његов кум рекао да ми не можемо да спречимо да тзв. Косово уђе у Савет Европе и НАТО пакт. Ја сам већ нешто раније за руске медије изјавио да овај споразум и нема за циљ признавање Косова и улазак у Уједињене нације, већ управо прихватање да Косово уђе у НАТО и да пет земаља из ЕУ, које не признају Косово, тим признањем буду приморане да се томе не противе.”