Прочитај ми чланак

ЂИЛАС ПОКЛОНИО Палмеру насловнице таблоида, своју слику заменио изасланиковом

0

Представници дела опозиције састали су се у Београду са специјалним изаслаником Сједињених америчких држава за Западни Балкан Метју Палмером.

Председник Странке слободе и правде Драгана Ђилас објавио је на Твитеру да је Палмеру на састанку уручио поклон, те да је одлучио да свим дипломата са којима се среће поклони насловне стране на којима његову слику замени њиховом како би им указао каквој су сатанизацији и диктатури изложени.

Izvor: Printscreen

„Одлучио сам да свим дипломатама са којима се сусрећем поклоним насловне стране на којима моју слику заменим њиховом. Да напокон схвате у каквој диктатури живимо и каквој сатанизацији смо изложени. Почео сам јутрос са Метјуом Палмером (зна српски)“, написао је Ђилас на свом твитер налогу.

Он је уз то окачио и насловне стране таблоида на којима је његов лик замењен Палмеровим и његово име Палмеровим, па је тако медју насловима и „Палмер спрема убиства“, „Палмер тражи хаос пре празника“…

Америчка амбасада објавила је данас да се изасланик САД Метју Палмер састао са „лидерима широког спектра политичких партија у Србији“.

Како је амбасада САД навела на свом твитер профилу, Палмер је нагласио важмост учешћа у демократским дебатама.

Метју Палмер у Србији је у званичној посети, а јуче се састао са председником Србије Александром Вучићем.