Прочитај ми чланак

Ђилас: Брнабић, ваше речи изазивају неверицу, али свануће

0

Ано Брнабић, износите неистине о свима нама који другачије мислимо већ дуго времена вокабуларом који није примерен некоме ко је председник Владе. Пошто Вам је вокабулар веома скроман Ваше мисли кад их претворите у речи изазивају неверицу код свакога ко их чује. Под условом да успе да их разуме. Пре само два дана сте слагали да је плата лекара почетника 120.000 динара, иако је 95.000. Сада лажете да наше сународнике из Републике Српске називам стадом - каже лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас.

– Ано Брнабић, ја сам пореклом из тих крајева. И прадеда и деда и отац су ми рођени у селу у околини Дрвара. Никада нисам рекао ниједну увредљиву реч о својим земљацима. Напротив, са поносом истичем одакле потичем. Јасно сам написао да сви наши сународници имају право на држављанство Србије и да је срамота што их странка којој припадате да би га добили условљава тиме да гласају за Александра Вучића и СНС. Нисам рекао за Вас, јер за Вас нико не гласа.

Снимци које смо објавили и које ћемо тек објављивати показују људе који долазе организовано са све списковима да се пријаве у полицијској станици Нови Београд. Ти људи су нам потврдили да им се организује превоз и храна. Јавна је тајна да постоје канцеларије у Бијељини, Зворнику и другим местима у Републици Српској где се све то организује. И све под условом да.гласају.

И не кријем да ми је жао тих људи, иако их многи у Србији осуђују. Вас и Ваших сарадника ми није жао, нити ће ми бити. Вас на то што радите није натерала мука већ похлепа и зло. То Србија зна и у складу са тим ће се према свима вама односити сутра кад не будете више власт. И џабе вам све што радите, народ вас више неће и нестрпљиво чека то сутра да му напокон сване – закључује Ђилас.