Прочитај ми чланак

Динкић и СНС траже превремене изборе

0

Mladjan-Dinkic(Танјуг)
Београд – Лидер Уједињених региона Србије затражио је данас расписивање ванредних избора у Војводини и Београду, оцењујући да власти које управљају тим регионима не раде довољно добро због чега, уместо да буду мотор развоја државе, и Београд и Војводина заостају.

Посланици у Скупштини Војводине из редова СНС предаће данас потписе којима траже оставку Бојана Пајтића и расписивање ванредних покрајинских избора.
Потписе ће на писарницу Владе АП Војводине посланици предати у 10.30 часова.


Динкић је, говорећи на изборној скупштини УРС, најавио да ће та странка до краја лета имати програм за развој Војводине, јер онај који спроводи садашња администрација у покрајини очигледно није добар.

Када је рец о Београду, Динкић је истакао да је све што се десило у последњих десет година у главном граду урадила администрација Ненада Богдановића, укључујући прибављање средстава за Мост на Ади, а да други велики инфраструктурни пројекат мост код Борче спроводи републичка влада.

Према његовим речима, добро је да Београд добија мостове, али је недопустиво да у њему не функционише градски превоз, да се не користе потенцијали за развој ИТ индустрије, да не раде истраживачки центри…