Прочитај ми чланак

ДАНАС ЈЕ НАЈВЕЋИ УВЛАКАЧ Јованов 2015: Циљ је оборити Вучића и спасти Србију

0

У Србији је први предуслов да постанете озбиљан политичар тотално извртање сопствених речи, промена идеологије за 180 степени и заборављање свега што сте икад рекли. Најбољи пример за то је председник Србије Александар Вучић, а његовим стопама кренула је и млада нада Српске напредне странке - Миленко Јованов.

Бивши председник Покрајинског одбора ДСС-а, сада потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, Миленко Јованов, у потпуности је променио плочу политичке идеологије и идеала, па је заборавио све о чему је некада причао. Ово су само неке од његових речи упућене против председника Србије Александра Вучића.

– Наш циљ је обарање режима Александра Вучића. То је оно чиме се ми бавимо. Ми смо опозиција и нападамо власт. Нама је циљ да се бавимо Владом Србије која је смањила пензије, која води Србију у НАТО, која водећи Србију у ЕУ доживљава сваки дан нова понижења, која признаје независно Косово, која је упропастила српску економију, која ће упропастити српску породицу, која је упропастила све чега се дотакла. То је наша тема и циљ обарање те власти, да би се спасила Србија – тврдио је, прилично страствено и непоколебиво Миленко Јованов у интервјуу за ТВ „Канал 9“ 12. јануара 2015. године.

Да је Миленко Јованов, узданица Српске напредне странке, пре само пет година потпуно другачије видео Србију под влашћу Александра Вучића, говори и следећа изјава у истом интервјуу.

– По нашем гледању неки темељи демократије су у Србији доведени у питање. Врло често се на самим изборима, који се понављају у неким општинама, доводи у питање уопште смисленост изласка и гласања и резултата, на крају крајева. Данас власт води политику тако да задовољава интересе и Брисела и Москве и зато делује као да је раскречена, као глиста чији сваки крај вуче у супротном смеру. Ту мора да дође до пуцања, ма колико глиста била растегљива – стоји у интервјуу од 9. септембра 2014. године.

Jovanov: DSS hoće slobodnu Srbiju Foto: Printscreen

Ово су само неке од изјава које се могу наћи на интернету, а којима је Миленко Јованов показивао колико се противи режиму Александра Вучића. Ипак, можда је Јованов само „тројански коњ“, који је решио изнутра да разори СНС… А можда само „мења плочу у односу на то ко му понуди више новца“, како је једном приликом сам рекао за прелетаче, чијем поносном клубу се и сам придружио.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!