Прочитај ми чланак

Дамњан из Москве демонтирао хајку Н1 и Нове: Џаба вам и Вучић и сенатори! (ВИДЕО)

0

Већ пет дана, Н1, Данас и Нова С и разни појединци - слуге НАТО окупатора, спроводе бруталну хајку против мене и Народних патрола, а све је почело после доласка америчких сенатора код Александра Вучића. Јасно је да смо мета зато што смо организовали протесте подршке Русији, на којима је присуствовало више десетина хиљада људи.

Ово за „Србин инфо“ ексклузивно из Москве поручује Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола, који се тако први пут огласио после невиђеног медијског прогона од стране прозападних медија. Називајући га наследником Беливука и Вучићевим фашистом, Н1, Данас и Нова С су нацртали мету на челу Кнежевићу и осталим члановима Патрола, а јавност Србије брутално слагали, кријући свој прави циљ – намеру да угуше Русију у Србима по налогу Вучићевог режима и америчког окупатора.

– Од басмислица да ћемо постати наследници Беливука више ме је заболела лаж да смо Вучићеви батинаши. Па, ти Вучићеви батинаши су бежали од нас где год да су се појавиле Народне патроле! Свуда смо их отерали! Тако је било и на блокадама путева због Рио Тинта, али су ови медији то прећутали. Сматрам да је хајка почела после доласка америчких сенатора у Београд, који су видели колико људи смо окупили на улицама за Русију и против НАТО пакта. Ни једна политичка партија не може да окупи толики народ – истиче Кнежевић.

Наш саговорник открива да ће наредних дана у Москви говорити за све највеће медије у Русији и да ће од изузетне важности бити да руска јавност чује и добије подршку српског народа.

Шта је још Кнежевић изјавио о овим и другим темама, погледајте и послушајте у видео прилогу.