Прочитај ми чланак

ДАЧИЋ ПОПУТ ЕСТРАДНЕ ЗВЕЗДЕ јавно се хвали како је невиност изгубио са Хрватицом

0

Први секс сам имао са Хрватицом, открио је српски шеф дипломатије Ивица Дачић!

– Имао сам 14 или 15 година и био сам на радној акцији. На радним акцијама се ишло у партизане, а кад се каже идеш у партизане, то значи идеш у шуму и онда то је то… Не знам како се звала, заборавио сам. Сећам се да је са нама била бригада из Хрватске, а она је била Хрватица – појаснио је Дачић за Српски телеграф информацију коју је открио у емисији „Амиџи шоу“ на телевизији Пинк.

ЛОВАЧКЕ ПРИЧЕ

Уз осмех на лицу, Дачић се није либио да говори о свом првом сексуалном искуству, а изгледало је да му посебно задовољство причињава чињеница да је прва дама у његовом животу била управо из Хрватске, комшијске земље са чијим званичницима најчешће размењује жестоку дипломатску паљбу.

ПИК НА КОЛИНДУ

Кад је већ било речи о Дачићевој некадашњој слабости према Хрватицама, поставило се питање да ли она и данас траје с обзиром на то да је на друштвеним мрежама прави хит била фотографија на којој испод ока мерачи хрватску председницу Колинду Грабар Китаровић.

– Па на овој слици стварно изгледа да гледам Колинду као мачка џигерицу. Ал’ стварно нисам ништа лоше мислио – закључио је Дачић уз осмех.

Рођаци, заборавите ме

Говорећи о времену док је био министар полиције, Дачић је испричао да није могао да живи од фамилије, која га је звала да им избрише казне или врати аутомобил који му је паук однео.

– Многи су ме звали да им средим неку казну за брзу вожњу. Лично ником нисам помогао, али вероватно јесу моји сарадници. Свашта је ту било, зову ме однео им паук ауто, па да ли могу да им вратим… И још су се многи наљутили што им нисам помогао. Или их заустави патрола и онда ме зову у два ујутру да ли ја могу да кажем полицајцу да га пусти. Па то је смешно стварно. Зато сам једном преко медија на конференцији за штампу позвао све своје рођаке да ме више због тога не зову. Онда смо још увели и ове камере, па сад нема шта да ме зову – прича министар.
ЕУ се распада кад ми уђемо
На питање шта мисли када ће се распасти ЕУ, Дачић каже да ће се то сигурно десити онда када у њу уђу све земље бивше југословенске републике.

Концерт за 55. рођендан

Кад сам био мали, млађи, имао сам жељу да за 50. рођендан одржим концерт, али сада, пошто сам мало старији, сад мислим да ћу то да одложим на 55. То ће брзо да прође. Нисам мислио да се бавим певањем у животу, али волим музику. Понекад људи поједностављују посао којим се бавим и методе које користим да дођем до циља, а то је да људима из иностранства који долазе учиним боравак занимљивијим.
– Кад се сретнемо са Хрватима и муслиманима у иностранству, изљубимо се као браћа рођена, а кад се вратимо на Балкан, опет крећу проблеми. Лично мислим да се ЕУ неће распасти, бар не пре него што ми уђемо у њу. Ипак, кад сви уђемо унутра, онда су велике шансе да се распадне – процењује Дачић.

Кустурица ми наметнуо „Миљацку“

Емир Кустурица и његов музички састав Но смокинг орцхестра држали су концерт у Бриселу док је Дачић био министар полиције, а на крају концерта српски редитељ позвао га је да отпева публици чувену „Миљацку“.

– Кустурица на крају концерта каже: „Сад ће на бис да изађе мој пријатељ Ивица Дачић да отпева ‘Миљацку'“! И он ми је у ствари наметнуо Миљацку, ја бих можда изабрао нешто друго. Исте вечери био сам на Јутјубу и то је постао спектакл. И дан-данас неки моји другови ми кажу да њихова деца мисле да Дачић пева „Миљацку“ – испричао је актуелни шеф дипломатије.
Певам за душу, ал’ паре не одбијам
Лидер СПС признаје и да би више зарадио да пева сваког петка у некој кафани него што зарађује у Министарству спољних послова Србије.

– Певам за душу, не за новац, али не одбијам ни новац – са осмехом прича Дачић.

Каже да никада није уговарао тезге, али и да новац увек узима.

– Добијао сам и бакшиш за певање, то је све било у шали, наравно, и увек дам оркестру. Међутим, боље би ми финансијски ишло да певам петком у неком ресторану. Имам плату 100.000 динара, а толико бих гарант зарадио за једно вече певања у кафани. Нажалост, не смем због Агенције за борбу против корупције – пожалио се Дачић.

Милица боља од Секе, Раде и Наташе

На питање да између две певачице бира ону са којом би радије снимио дует, Дачић је одговорио:
Милица Тодоровић или Милица Павловић – Милица Тодоровић, зато што сам јој обећао да ће да ми буде снајка
Милица Тодоровић или Сека Алексић – Милица зато што Секу не познајем
Милица Тодоровић или Рада Манојловић – Слушајте да вам кажем, о Ради сам свашта слушао, па и да је била у вези са мном, што су глупости, па онда опет кажем – Милица
Милица Тодоровић или Наташа Беквалац – Пошто је Наташа удата жена и не бих да правим проблеме, остајем при Милици за мог сина Луку