Прочитај ми чланак

Да ли је Вук Јеремић управо најавио повлачење с чела Народне странке

0

Председник Народне странке Вук Јеремић огласио се на друштвеним мрежама након лошег резултата ове странке на београдским и парламентарним изборима. Он каже да је највећа одговорност за то што странка није прешла цензус управо на њему, те да ће несумњиво бити озбиљних последица. Да ли то значи да Јеремић има у плану да се повуче с чела странке остаје да видимо...

„Народна странка је доживела тежак ударац на овим изборима. Кандидовали смо честите и образоване људе и политику у коју смо сви искрено веровали. Због чега је резултат био овакав и којим путем ићи даље, разговараћемо у оквиру Народне странке у данима који долазе. Несумњиво је да мора бити озбиљних последица, а највећа одговорност је моја“, написао је Јеремић на мрежи X и додао:

„Желим да се захвалим свим грађанима Србије који су свој глас дали Народној странци. Огромну захвалност дугујем и својим верним страначким саборцима и активистима, који су у тешким околностима, поготово у последњих шест месеци, направили надљудске напоре и несебично се жртвовали како би наша идеја могла да успе. То се нажалост, није догодило. Пред Србијом су тешка времена. У њима се морамо понети достојанствено и часно, као појединац, породица, странка и нација“, закључио је Јеремић.