Прочитај ми чланак

Черупање буџета у Земуну преко штампања СНС плаката!

0

plakati-vucic2-500x331Сви ми који живимо у Земуну ових дана можемо да се уверимо да је наш Земун унакажен и готово потпуно излепљен плакатима на којима се налази Александар Вучић.

Армија плаћених батинаша и активиста СНС- а, некада “патриотске” странке а данас извођача радова по налогу ЕУ патролира по Земуну, прети, туче и вређа све што им се нађе на путу.

Гориво, дневнице, лепак и милиони плаката нису никакав проблем када се налазите на власти и када вам буџет Општине Земун представља само једну црпну станицу за извлачење новца из касе.

Покушаћемо да потсетимо све на механизам деловања и преваре којим се баве.

sns-plakati-5Пример број 1
Уништавање свега што представља Српску радикалну странку и др Војислава Шешеља!

Сетите се како су изгледали билборди Српске радикалне странке 2012. године!

Сетите се примера у Раковици где су на делу снимљени активисти и функционери Српске напредне странке како уништавају билборде са ликом Војислава Шешеља!

Пример број 2
Ово је био само увод у наводну борбу против Млађана Динкића! Управо ово наводно деловање против Динкића даје одговор на питање где нестаје новац из буџета Општине Земун.

Људи који прате изборне кампање сећају се да су активисти СНС- а готово половину кампање за изборе у мају посветили нападима на Млађана Динкића.

Улице Земуна изгледале су овако: 

plakati-sns-a

sns-plakati-4

А ево како се трошио новац свих нас у Земуну. Милиони плаката штампани су и складиштени управо у срцу наше Општине, у дворишту на паркингу за возила.

Камиони који довозе плакате на палетама били су готово свакодневни призор уз присуство обезбеђења далеко од очију јавности.

Уместо на социјални програм, помоћ трудницама, изградњу вртића и помоћ пензионерима новац се трошио овако.

Plakati966Не дозволимо да нас поново преваре и да поново ненаменски и противзаконито троше новац свих нас којима је Земун у срцу!

Земунци, да ли вам је јасно  ко је 9. априла претукао чланове Српске радикалне странке у самом срцу Земуна у 13 часова? Да ли вам је јасно зашто се о томе не прича?

Да ли вам је јасно где нестаје новац из наше општине?

Доста је било! Земун, па све остало!