Прочитај ми чланак

БРНАБИЋ О САСТАНКУ ОПОЗИЦИЈЕ И ВЛАСТИ: Било је речи о промени изборног система

0

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да се на састанку представника власти и опозиције у Београду причало о изменама изборног закона који је донела „актуелна опозиција“.

„Говорило се о ‘демократским тековинама’ које су они направили да би побеђивали на свим изборима. Било је речи о промени скупштинског пословника који су они донели, а Српска напредна странка (СНС) није дирала. Пословник им се данас не свиђа због тога што не даје простора опозицији“, казала је Брнабић на телевизији „Прва“.


Она је казала да није било притисака на СНС да се одржи састанак са опозицијом и додала је та странка увек била спрема на дијалог.

Брнабић је казала да би желела да медији буду „отворенији“ према опозицији, „да би грађани могли да виде шта све говоре“.

„Желела бих да грађани могу да виде шта је Драган Ђилас говорио у ауторском тексту у НИН-у. Он је казао да је Моравски коридор непотребан, желела бих да грађани Чачка и осталих места кроз које тај коридор треба да продје то чују“, истакла је Брнабић.

Она је оценила да би медији свакако могли да буду „отворенији“, али да се она не бави уређивачком политиком.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!