Прочитај ми чланак

БОШКО: Шта још Вучић треба да каже о КиМ да би био ухапшен за издају? На робију!

0

Бошко Обрадовић је жестоко критиковао састанак Александра Вучића са америчким сенаторима Роном Џонсоном и Крисом Марфијем, којима је иначе забрањен улаз у Русију.

Он је осудио Вучићеву изјаву да неће признати Косово без компромисног решења.

– Значи, генерално Србија може да призна независност Косова? Шта још треба да изговори политичар на највишој државној функцији да би био ухапшен за тешко кривично дело признања окупације и кршења Устава по питању територијалног интегритета и суверенитета? Има ли отвореније издаје? – поручује Обрадовић.

Лидер Двери је прокоментарисао и став минситра одбране Александра Вулина, који је изразио наду да ће Влада Србије прихватити идеју о разграничењу на Косову.

– Прихватили сте ви сви то још 2012. да бисте по сваку цену дошли на власт и да би вам ЕУ честитала победу на изборима три сата пре затварања биралишта у другом кругу председничких избора. Али, будите уверени да вас због тога чека тешка робија и да нећете побећи. Издаја се плаћа! – обећава Обрадовић. – Ако Вулин каже да је разграничење добра ствар јер је Запад против тога – да ли то значи да је бојкот избора одлична ствар јер је Запад још енергичније против бојкота – да би са Вучићем и Вулином у миру опослили оно су још 2012. договорили а то је признање независности Косова?