Прочитај ми чланак

БОШКО ПОРУЧИО АНИ БРНАБИЋ: Вас као да је Вучић родио и дојио; Него, како брат?

0

Бошко Обрадовић је реаговао на најаву премијерке Ане Брнабић после састанка са шефом мисије ОЕБС у Србији, да ће „Влада формирати радну групу која ће радити на даљој реформи изборног процеса, као и да је низ препорука, попут унапређења Јединственог бирачког списка и рада РИК, већ је примењено од 2017. године“.

– Обожавам ове лоше глумце и ове  смешне серије лажи и пропаганде владајућих фикуса. Драга премијерко, Ви сте рођени за СНС, Вас као да је Вучић родио и дојио тако симпатичну и веродостојну, тако шармантну и истинољубиву! Него, како брат? Да ли му и даље намештате државне послове? – упитао је лидер Двери и тако ставио до знања да ће се после смене власти преиспитати и законитост пословања породице Ане Брнабић.


Обрадовић је позвао и посланика Српске напредне странке Владимира Ђукановића да објави тај списак лопова, криминалаца и бахатих битанги из СНС због којих си замрзао све активности у странци.

– Или су ти дали да поново ноћу окречиш Државну лутрију па си прогледао и схватио да је то све фин и пристојан свет – истакао је Обрадовић.