Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ – поводом најаве покрајинских и локалних избора

0

bosko-dveri

Српски покрет Двери се налази у вишемесечној заједничкој кампањи са Демократском странком Србије на челу са Сандом Рашковић Ивић, у оквиру које наш опозициони патриотски блок критикује актуелну власт како у Републици тако и у АП Војводини, и промовише идеје породичне и социјалне политике, економског патриотизма и аграрне реформе.

Започели смо и посебну кампању за покрајинске изборе у Војводини са слоганом НЕ ДАМ ЗЕМЉУ, на које ћемо изаћи заједнички са ДСС, без обзира када ће ти избори бити расписани. Од септембра би требало да заживи и заједнички изборни штаб Двери и ДСС за покрајинске изборе.

Истовремено, дали смо налог свим градским и општинским организацијама Српског покрета Двери да се припремају за наступајуће локалне изборе, од којих много очекујемо за даљи развој и успех нашег Покрета.

Ми сматрамо да би у истом термину и о истом трошку са покрајинским и локалним изборима требало одржати и ванредне републичке изборе и тако проверити шта народ мисли о актуелним властима на свим нивоима.

Такође сматрамо да више нема смисла и не треба бирати између СНС и ДС, већ дати шансу новим политичким снагама на челу са Српским покретом Двери.

Извор: Србин.инфо/Двери