Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ Национално окупљање гарантује да неће бити увођења санкција Русији

0

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, поручио је из Скопља, са маргина заседања ОЕБС-а, да су он и председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски имали одличан, дуг и срдачан разговор са Маријом Захаровом, високом представницом Министарства спољних послова Русије и великим пријатељем српског народа.

„Разговарали смо о стању на Косову и Метохији, о савременим светским приликама и посебно истакли да Национално окупљање, односно коалиција Двери и Заветника, гарантује да будућа Влада Републике Србије неће уводити санкције Русији, нити ће Србија ићи путем чланства у НАТО“, истакао је Обрадовић.

Председник Двери је изразио захвалност Русији за подршку у Савету безбедности УН да Косово и Метохија остану у саставу Србије.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.