Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: На јесен протести против продаје Телекома

0
Фото: Србин.инфо - Ненад Златановић

Фото: Србин.инфо – Ненад Златановић

„Српски покрет Двери у потпуности се слаже са данашњом оценом Демократске странке Србије да је крајње време да Влада Србије одустане од штетне продаје Телекома, ЕПС-а и пољопривредног земљишта странцима, против чега се изјаснила комплетна стручна и синдикална јавност.

Даља распродаја наших привредних богатства и развојних шанси је недопустива. То што СНС сада продаје Телеком, а противио се томе када је то радила ДС пре неколико година, а што се сада ДС противи ономе што је сама радила недавно, доказ је да се ради о две политичке исте странке, које не држе ни до каквих идеја и принципа у политици, већ само до власти и служења интересима Брисела и ММФ-а.

Једино што је добро да ћемо некадашњу кривичну пријаву СНС против ДС и продаје Телекома сада моћи да искористимо за потребе кривичних пријава против СНС због истог злодела којим су они некада теретили ДС.

Позивам све опозиционо оријентисане странке, струковне организације и појединце који се противе продаји Телекома и свих других стратешких домаћих привредних и природних ресурса да заједничким снагама покренемо протесте против Владе Србије колико већ у септембру.

Српски покрет Двери је, заједно са ДСС и другим нашим партнерима у Патриотском блоку, апсолутно спреман за активну опозициону борбу против ове власти која је изневерила сва своја предизборна обећања и влада медијским лажима и вечитим обећањима.

Време је да покренемо успавану опозициону снагу и појачамо глас против ове власти, а пошто су нам сви велики медији затворени мораћемо на улице. Главни разлог за протесте је катастрофално економско-социјално стање у држави, а продаја Телекома је симбол даљег растакања и уништавања домаћих економских и безбедносних интереса.

Зато су протести против продаје Телекома почетак масовних демонстрација против владајућег режима на јесен и увод у ванредне републичке изборе, стоји у саопштењу за јавност председника Српског покрета Двери”, Бошка Обрадовића.

Извор: Србин.инфо / Двери