Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Морамо да променимо ову катастрофалну политику Вучићеве власти

0

bosko obradovic

 Бошко Обрадовић из Двери каже да није русофил, али да је за Србију најбоље да се окрене Русији, јер како наводи, за разлику од других, Руси никада нису одмогли.

„Данима ме називају, једни америчким ђаком, други руским, а ја сам српски ђак пре свега. Нисам чак ни русофил, али мислим да је боље да се Србија окрене Русији, јер нам они, за разлику од других, никада нису одмогли“, рекао је Обрадовић у Кажипрсту на ТВ Б92.

Он је додао да се Србија није никада озбиљно окренула Русији и нагласио да Двери немају ништа против Европе, јер су Срби европски народ.

„Нећемо да будемо члан Европске уније, али желимо сарадњу са њима“, додао је Обрадовић.

„Двери су једина новост на српској политичкој сцени већ годинама уназад и спремни смо за улазак у Скупштину Србије“, казао је он.

Говорећи о предизборној кампањи у којој су Двери позвале грађане да на билбордима напишу шта је за њих среча, Обрадовић је навео да је циљ Двери био да се унесе креативан и позитиван дух у политичку кампању.

„Србија је данас унесрећена земља, млади одлазе из земље, влада бела куга, пензионерима су опљачкане пензије и хтели смо да у фокус вратимо праве теме у ову изборну кампању и зато смо чјуде питали шта је срећа. Хтели смо да унесемо нов, креативан и позитиван дух у кампању и саопштимо шта ми нудимо за срећу и покажемо како бисмо усрећили Србију“.

Упитан као Двери планирају да уреће Србију, Обрадовић је рекао:

„Морамо да променимо ову катастрофалну политику ове власти. Урадили бисмо све супротно. Вратили бисмо царину за увоз робе из иностранства, уместо подршке страним фирмама, улагали бисмо у домаћи производњу и пољопривреду, у обнову и помоћ породицама које желе да се врате на село…“, објаснио је он.

„Иако сви ми који смо живели деведесетих година имамо страх од инфлације, контролисанмо штампање новца и упумпавање у покретање ланца производње повећало би број радних места. То је сличан принцип као у Америци. Такву меру сада предлажу и Путину. Потребно је упумпавати државни новац у домаће банкарство које ће покренути домаће предузетништво или у инфраструктуру која ће запослити људе“, закључио је Обрадовић.

(Извор: Б92)