Прочитај ми чланак

БОШКО: Ниједан гласач СНС-а и СПС-а није гласао да премијер буде Aна Брнабић

0

Лидер Двери је истакао да посебно одбацује ставове који се могу чути из дела опозиције како је Aна Брнабић добра, а њено окружење у СНС је лоше.

Бошко Обрадовић, лидер Двери, оцењује да је Aна Брнабић „алиби за Вучићеве махинације“ и да ће политика владе с њом на челу бити само још више прозападна, „што подразумева даљи наставак и продубљивање колонијалног положаја у коме се наша држава налази према ЕУ, ММФ-у и НAТО-у“.

„Aна Брнабић је агент западног интереса у Србији, као и комплетна Вучићева власт. Она ће само још боље, јаче и брже наставити да води Србију у ЕУ по сваку националну и државну цену, укључујући и катастрофалну економску политику зависности од ММФ-а и субвенционисања страних фирми. Поставља се питање ко има већи чин у прозападној хијерархији у Србији: Aлександар Вучић или Aна Брнабић, као и да ли се нови председник државе уопште нешто питао приликом предлагања њеног имена за мандатара или му је оно само издиктирано из америчке амбасаде. О додворавању хомосексуалном лобију и гурању прста у око комплетној традиционалној Србији нећу ни да говорим“, рекао је за Недељник Обрадовић.

Он је истакао да „посебно одбацује ставове који се могу чути из дела опозиције како је Aна Брнабић добра, а њено окружење у СНС је лоше“.

„Ово је крајње лицемерје, јер је Aна Брнабић алиби за сва непочинства и бахатост СНС. Да ли то значи да сваки пут када Вучића и његову браћу и кумове ухватимо у криминалу и корупцији – они буду ослобођени под изговором да Србија има првог геј премијера на Балкану и тако представља лидера у остваривању људских права у југоисточној Европи. Већ чујемо превише гласова који бране Aну Брнабић и из редова власти и из редова опозиције, а заборавља се да она директно учествује у једном криминалном и корумпираном режиму, дајући алиби за лоповлук, пребијање новинара, медијски мрак и друга безакоња владајуће партије“, каже Обрадовић.

„Право питање гласи: каква се слика Србије ствара у Србији? Ниједан гласач СНС-а и СПС-а није гласао да премијер буде Aна Брнабић, а та одлука је дефинитивно против воље већине грађана Србије. Зато је најбоље решење да председник државе повуче овај предлог или да Народна скупштина одбије да изгласа поверење Aни Брнабић“.