Прочитај ми чланак

БОШКО: Апсолутно је неприхватљиво да Вучићева лоповска власт вакцинише Србе!

0

- Апсолутно је неприхватљиво да наша власт планира да на нашем становништву тестира прва у Европи некакву кинеску или било чију другу вакцину без консултација са струком мимо компромитованог Кризног штаба. Ова тема мора да прође озбиљну јавну расправу! - каже лидер Двери Бошко Обрадовић реагујући на најаву Александра Вучића да ће Србија добити прва вакцине од једне неименоване земље.

– Ово је питање здравствене безбедности нације и о томе не може да одлучује једна лоповска власт која краде на набавци респиратора или маски, а да не говоримо о потенцијалној високој корупцији у вези са набавком нових вакцина. Ко може да верује Кону, Вучићу и Лончару по овом питању – пита Обрадовић.

Поводом најаве председника Србије да пре краја године можемо да имамо вакцину против короне реаговао је доктор Душан Ђокић (специјалиста педијатрије) у крагујевачком Заводу за хитну медицинску помоћ.

„Гробовласник наших живота, самозвани деспот Србије Александар Непоновљиви, најавио је вакцину против короне до краја године, мада у редовним околностима развој вакцина траје пет до десет година, да би са сигурношћу била безбедна, са минимумом нежељених реакција. Становништво Србије биће део пробне популације по вољи деспота, а срамно ћутање силних професора медицинских факултета, доктора свих профила и звања, допуштање да политичари доносе одлуке оваквог нивоа и значаја, као што је било и хистерично куповање респиратора по свету без консултовања струке, део је жалосне слике Србије по мери идиота“, написао је доктор Душан Ђокић (специјалиста педијатрије) у крагујевачком Заводу за хитну медицинску помоћ и речено реаговање објавио на вибер групи Колегијума лекара Хитне помоћи.