Прочитај ми чланак

Београд Београђанима – а не Арапима

0

vladan-glisic

 

– ПРЕДИЗБОРНИ МАРКЕТИНГ –

Шеици и њихови омиљени српски политичари неће се борити за интерес Београђана, али Двери хоће.

 

Београђане већ 25 година пљачкају разне градске власти преко добро увежбаних комбинација и на рачун суграђана финансирају своје паразитске страначке апарате. Двери се залажу за то да се Београд истргне из руку партија и да се његов буџет врати Београђанима. То за почетак значи да мора да се заустави пљачка која се систематски спроводи преко јавних комуналних предузећа. Двери ће 16.марта ући у Градску скупштину да покваре те шеме и да заставе глобу суграђана која се намеће путем Бус Плуса, Паркинг сервиса, службе „паука“ и сличног.

Двери сматрају и да је за Београд и квалитет живота његових становника немерљиво важније да на целој територији има водовод и канализацију, него још 1,8 милиона квадрата пословног и стамбеног простора од кога би зарадили само арапски шеици.

Као што Абу Даби припада Арапима, тако и Београд мора да припада Београђанима. Двери ће се у градској Скупштини борити пре свега за интерес осиромашених суграђана, јер је цела земља и њена престоница пропала због протекције страних интереса. Шеици и њихови омиљени српски политичари неће се борити за интерес Београђана, али Двери хоће.