Прочитај ми чланак

БАСТАЋ: Зашто је градоначелнику забрањено да разговара са грађанима?

0

Председник београдске општине Стари град Марко Бастаћ одбацио је данас наводе да су грађани са опозиционим лидерима рушили Београд током протеста.

„Једини ко руши овај град игноришући мишљење стручњака и интерес градјана је вечити заменик (градоначелника Горан Весић)“, рекао је Бастаћ наводећи да Весић „уништава културно-историјско наслеђе, договара и наређјује радове без правног покрића и малтертира Београдјане“.

Бастаћ је у саопштењу упутио питања Весићу – зашто је забранио градоначелнику Зорану Радојичићу да разговара са градјанима, одборницима Скупштине Београда и представницим општине Стари град и зашто је када је дошла опозиција пред Скупштину града да преда захтеве повукао обезбедјење Старог двора и на степенице зграде послао запослене даме, „злоупотребљавајући жене са циљем прикривања сопствене одговорности за хаос у Београду“.

Бастаћ је Весића питао и зашто није пристао на „спортски двобој“ који му је понудио и зашто није одговорио на захтеве градјана за хитну обуставу радова на територији ужег градског језгра који су уредно заведени на писарници Градске управе и, када ће поднети оставку.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!