Прочитај ми чланак

АЛЕКСИЋ Вучић признаје албанске таблице, амбасадор САД му даје подршку за протесте

0

Вест која је јуче стигла да је српска власт признала таблице такозване „Републике Косова”, доказ је да је Александар Вучић спреман на све како би сачувао своју власт. Док на београдским улицама туче студенте који мирно протестују против изборне крађе и траже поништавање покрадених избора, Србе на Косову и Метохији оставља на милост и немилост свом коалиционом партнеру Аљбину Куртију.

Треба подсетити да су због тих истих таблица, Срби са Косова и Метохије држали у блокади путеве, напустили институције на КиМ, бојкотовали изборе и све институције предали у руке Албанцима. Наравно, све то на препоруку великог патриоте Александра Вучића за ког је све ово била очигледно једна представа, а живот Срба у нашој јужној покрајини му је на последњем месту.

Доћи ће дан када ћемо сазнати шта је све обећавао странцима, а по свему судећи задужио нас је много, јер како је могуће да Србија буде једина земља у којој амерички и руски амбасадор имају исте ставове. Честитке за покрадене изборе, брутално кршење воље народа и најављивање сарадње са нелегитимном будућом Владом од стране америчког амбасадора, а све то у замену за признавање симбола косовске државности и тихо испуњавање свих обавеза из споразума које Вучић сам без повереног мандата прихватао. Национални интереси и воља народа не смеју никада бити предмет трговине.