Прочитај ми чланак

Проф. Давор Калајжић: Два су довољна

0

Потпис наркомана и дроље све говоре. Наводне хиљаде осталих су небитни. Декоратери пакла у коме се Србија налази.

Статистички гледано, у односу на остатак света, Србија заиста има свега највише: академика по глави становника, професора доктора по глави становника, магистара по глави становника, научних саветника по глави становника, дипломата по глави становника, генерала по глави становника, полицајаца по глави становника, одликовања по глави становника, пензионера по глави становника, ботова по глави становника, сендвича по глави становника, аутобуса по глави становника, опозиционара по глави становника, миграната по глави становника и најважније – Њега, т.ј. мафију по глави становника.

Е сад, да ли Србија има највише проститутки и гејева по глави становника, сатаниста и перверзњака, батинаша и дрогераша и свег осталог олоша по глави становника, остаје да се види у новим научним радовима потписника.

По подацима Министарства просвете, скоро 20% становништва у Србији елементарно је неписмено, а други извори наводе да је око половине становништва функционално неписмено. Да је неписменост и полуписменост постала ЕУ тренд знамо одавно, али да ћемо то брендирати и имплементирати – е то је превише.

Неписмена, неотесана, неморална и криминална коалициона жгадија одомаћила се на највишим привредним, општинским и државним функцијама. „Ваздуплохов“, „телепромптер“, „Намбија“, „месечник излази на сваке две недеље“, а на хиљаде осталих провала свакодневно увесељавају пратиоце друштвених мрежа. Селфи дроље јуришају на силиконе и скупоцену гардеробу циркуског стандарда, мада има и оних искрених – у нацистичким униформама.

Али, то „увесељавање“ којим нас засипа коалициони шљам на власти, има своју цену у уставном и територијалном расулу док дужничко ропство државе води већину становника у амбис пропасти. Мафија осваја по вертикали и хоризонтали, а „опозиционари“ трче у сусрет „топлом зецу“ старог/новог кума, надајући се парчету торте од седам спратова на крају „избора“. По процени Економског тима покрета „Моба“, Он је украо око 100 милијарди, његови исто толико, држава је задужена за толико, а на АП КиМ поклоњено је 1000 милијарди. Долара наравно.

„Небеска“ Србија ушла је у оксиморон димензију: одбрана Устава, гажењем истог; повратак владавине права, рушењем закона на снази; очување независности, уласком у НАТО; борба против мафије, учлањивањем у исту; одбрана територије, отцепљењем делова. И тако редом, где упреш прстом и погледом досегнеш, свуда похлепа. И иконе су проплакале.

А решење је ту, испред носа. Масовни, да поновим – само масовни бојкот одузима легалитет и легитимитет техничкој Влади и тиме отвара врата законском формирању прелазне Владе експерата, који даље крећу у ургентну акцију: формирање специјалног тужилаштва по угледу на Румунију, обрачун са мафијом и корупцијом, улазак у БРИКС, реформа државе по вертикали и хоризонтали, проглашење окупације АП КиМ, раскидање свих уговора са НАТО, повратак војне обавезе, раскидање свих штетних уговора са ЕУ, стављање пољопривреде на ноге, враћање целокупног друштвеног богаства под домаћу управу, експропријација, тотална лустрација.

Повратак деце родитељима, враћање снаге породици.

„Ниједан државни орган, политичка организација, група или појединац не може присвојити сувереност од грађана, нити успоставити власт мимо слободно изражене воље грађана“.

Грађани Србије, без Вашег гласа нема успостављања њихове власти! Кључ је у масовности!

У мобу за своје право гарантовано Уставом, члан 2, став 2. Масовним бојкотом сведимо позиционе и опозиционе глобалистичке издајнике, наркомане и дроље на оно што јесу – црно испод ноктију.