Прочитај ми чланак

Одређен притвор до 30 дана синовима Звездана Терзића

0

Никши и Костадиу Терзићу, синовима Звездана Терзића, као и власнику "Нане" Луки Куртовићу, одређен је притвор до 30 дана због сумње да су на Вождовцу претукли Уроша Јанковића (38), фудбалског менаџера, сазнаје Нова.рс.

Како је потврђено за наш портал, њима је одређен притвор како не би утицали на сведоке.

Иначе, синови Звездана Терзића, Никша и Костадин и власник „Нане“ Лука Куртовић саслушани су данас у Другом основном јавном тужилаштву у Београду због сумње да су на Вождовцу пре три дана претукли Уроша Јанковића.

Након саслушања осумњичених, Друго основно јавно тужилаштво у Београду поднело Другом основном суду предлог за одређивање притвора против сва три осумњичена и то за осумњиченог Н.Т, осумњиченог К.Т и осумњиченог Л. К.

Сва три осумњичена су дала идентичан исказ – негирали су извршење кривичних дела која су им стављена на терет, али нису зелели даље да износе своју одбрану.

Подсетимо, Терзићи, од којих је Никша запослен у Безбедносно информативној агенцији, терете се да су заједно са Куртовићем истукли Уроша Јанковића.

Јанковић је одраније познат као сарадник бившег фудбалера Матеје Кежмана, а пре неколико година хапшен је по налогу белгијске полиције због сумње да је прао новац.