Прочитај ми чланак

Милован Бркић: У многим државама спремне потернице за Вучића и Ану Брнабић

0

- Побуна ће морати да се догоди, јер смо у ситуацији која је неиздржива. Ово за "Србин инфо" поручује новинар Милован Бркић и наглашава да Срби морају да устану против диктаторског режима.

– Пад само Вучића не значи ништа. Морамо развластити и злочиначку класу од једно 15.000 људи који владају у Србији, од Београда, па до сваког локала.

Ана Брнабић је дала свом брату 40 милиона евра из буџета, живи у бившој вили Јоване Броз, а народу каже да је довољно за храну 150 динара по човеку. Отац Брнабићкине „супруге“ је њен брат. Застражујуће је како њих две воде раскалашан живот. Гренелу је плаћала скупоцене поклоне и вечере.

Гренел је наредио да Ана Брнабић буде председница нове Владе. Брнабићка је средила да Вучић уплати огроман новац Трамповом зету Кушнеру да би био примљен у Белу кућу.

У многим државама су спремне потернице за Вучића и Ану Брнабић. Они сада могу да путују само као функционери, а не приватно, јер ће бити ухапсешни. Ко год да победи у САД, Вучић је готов. Федерални судови су подигли оптужнице и ту нема назад.

Вучић је недавно лагао руског амбасадора да ће гасовод бити готов до краја године, што Руси знају да неће бити урађено. Не треба никога да чуди што Владимир Путин не долази 20. октобра – објашњава Бркић.

Шта је још изјавио Бркић о куповини Н1 и СББ-а од стране Телекома, као и о другим темамам, погледајте и послушајте у видео прилогу.