Прочитај ми чланак

ДЕЈАН ПЕТАР О БОЖИЋУ: Да се вратимо Богу, да Србијом више не владају безбожници!

0

Поводом Божићног празника и предстојеће Нове (српске) године, у име редакције СРБИН.инфо, јавности се обратио њен главни одговорни уредник, Дејан Петар Златановић.

Осим свог обраћања јавности Златановић је и пренео писмо новинарке и писца, Драгославе Копривице, у којем се апелује за помоћ познатој српској антиглобалистичкој новинарки, Биљани Ђорђевић, која се опоравља од тешког можданог удара, због којег јој је онемугућен даљи професионални рад у одбрани српског народа од глобалистичких деструктивних агенди.

ПИСМО ДРАГОСЛАВЕ КОПРИВИЦЕ – ПОМОЗИМО БИЉАНИ ЂОРОВИЋ

Молба за Србин инфо, за инфо ратника, Петра Златановића који је већ достигао висок ниво борбе против НСП и свих српских злотвора, да објави следеће:

„Драги наши инфоратници широм матице и дијаспоре, срећна вам нова година, и лажна и наша права, срећни вам предстојећи Божићни празници! Нека нам време пред нама донесе прилику да ми Срби поново засијамо у пуном сјају! Будите мудри, храбри и пуни љубави према својој земљи и сународницима!

Љубе вас ваше инфо-ратнице Биљана Ђоровић и Драгослава Копривица.

Драга наша браћо и сестре, познато вам је да је наша Биљана, наш витешки родољуб који је говорио и онда када су сви ћутали, прошле године доживела мождани удар, од кога се и дан данас опоравља. Опоравак иде ка бољитку, али није једноставан ни у здравстваеном ни у финансијском смислу.

Љубазношћу г. Петра Златановића, објављујем овде рачун госпође Ђоровић, уколико будете у могућности да макар симболично својим уплатама помогнете опоравак наше Биљане. Уз вашу и Божју помоћ, уверена сам да ће нам се витешка и родољубива реч наше Биљане, што пре вратити на друштвено-политичку сцену Србије.

Свима вама, сестрински и братски поздрав, Драгослава Копривица.”

Помоћ Биљани можете уплатити на следећи рачун:

56A: Intermediary:
OTP BANK PLC., BUDAPEST
SWIFT CODE: OTPVHUHB

57A: Account with institution:
OTP BANKA SRBIJA A.D.
SWIFT CODE: OTPVRS22

59: Beneficiary Customer:
/RS35325934060018208429
Biljana Đorović
Gočka 010
Rakovica
Serbia