Прочитај ми чланак

Дали и по 1.000 евра за дочек на „Фристајлеру“, а нагурали их као сардине

0

Мој син је изашао међу првима. Краичком ока је видео да конобар избезумљен трчи, није се ни окретао са види шта се дешава само је излетео - препричава мајка за Блиц око поднева испред потонулог сплава "Фристајлер", а која је дошла да пронађе његове ствари које је синоћ бежећи од воде оставио.

– Рекао ми је да су били као сардине, стајали су прибијени, није могло ни да се дише – додаје она.

Како преноси речи сина, у задњем делу, где су ВИП сепареи, било је највише људи.

– Где може да стане 15, они су стављали бар дупло. Било је много странаца и девојчица од по 16, 17 година – додаје она.

Како каже, њен син је излетео и звао је да дође по њега око 2 два ујутру.

– Рекао ми је да сплав тоне, била сам престрављена! Добро је што је сачувао живу главу, неки су зе враћали по ствари он није смео. Сад сам дошла по јакну, али остала је унутра – каже нам ова мајка.

Додаје и да је конобар бацио све сто је имао у рукама и кренуо да бежи.

– Нико није знао шта се дешава. То су биле секунде у питању. Видео сам да двојица трче напоље, ја сам рекао другарима да треба да бежимо. Чаша је по поду било свуда, девојке су се изуле и босе трчале. Вода је полако навирала, у једном тренутку у последњој групи људи, била је већ до колена. Људи су излазили мокри и посечени – сведочи још један младић.

Како каже, ово је све био, у најмању руку, велики пропуст.

– Дали смо много пара за дочек који је пропао, али добро је – спасили смо живе главе! Недостају нам документа, новац, другарици је остала цела торба за столом, без јакни смо остали, а дали смо верујте много новца.

Према реклами за дочек Нове године 2023. у овом клубу, цена карте за ноћ је ишла од 27 до 40 евра па до неверовантих 1.000 евра, колико је износила доплата за такозвани „Фреестyлер сепаре“ са 6 премиум флаша пића по избору.

И други бројни гости од синоћ, међу њима и пуно странаца, који су дошли јутрос испред сплава у потрази за својом гардеробом и документима, такође кажу да је унутра било крцато, да, како кажу, „није могло да се дише“.