Прочитај ми чланак

Музички спетакл: „Велика победа над фашизмом“ (Видео)

0

plakat Ivana Zigon

Поштовани,
Било би нам изузетно драго да дођете 08.05.2013. године у Сава центар на свечани концерт поводом 9. маја – Дана победе над фашизмом, који организује Друштво српско-руског пријатељства.

Потрудиђемо се да по први пут после 20 година обележавамо овај дан толико значајан за све народе света, али посебно за наш народ који је дао велики допринос у ослобађању од фажизма.

У музичко сценском спектаклу „ВЕЛИКА ПОБЕДА НАД ФАШИЗМОМ“, наступиће више од 250 учесника. Савремени плес комбинован са елементима руског и српског фолклора, дочараће нам борбу између добра и зла, црног и белог, Мефиста и Белих ждралова: Хитлерове војске, руских и српских војника. Са плесним ансамблом „Дрим тим“ и 70-точланим КУД-ом „Никола Тесла“, уз најлепше руске и српске песме наступиће и гост из Белорусије – чувени певач Дмитриј Сергеев, Јелена Томашевић као и оперски певачи Маријана Шовран и Марко Калејановић, глумци: Небојша Кундачина, Ивана Жигон и многи други.

Омиљене руске песме чућете у маестралним аранжманима Нинослава Адемовића, који у последње време ниже велике успехе на руским сценама.

Обећавамо Вам да ће Вас овај концерт оснажити у ово суморно време! 

Уколико желите да подржите овај спектакл, и заједно са нама изразите љубав према Србији и Русији, ако желите да докажемо да има много нас који нисмо заборавили своје корене, своју историју и своје претке, дођите да у времену пораза осетимо дух и снагу ПОБЕДЕ! Окрепиће нас за будуђност.

У име памђења и слободе , очекујемо вас 8. мајa у 20 часова!
Са вером у нове победе очекујемо Вас у Сава центру!

Цене карата су 400; 500; 800 и 1000. динара а можете их резервисати  и преузети 02.05.2013. године (четвртак), на тел: 011/328-55-68.