Прочитај ми чланак

Роџер Вотерс из Пинк Флојда жели да упозна ратне војне инвалиде Србије! (Видео)

0

Pink-Flojd-Koncert(Телеграф.рс)
И сам Вотерс је изгубио оца у Другом светском рату, тако да је на турнеји посебна пажња усмерена на ратне ветеране, као и на указивање почасти свима који су дали свој живот у ратним сукобима.

Кооснивач култног бенда Пинк Флојд Роџер Вотерс, који ће са својом продукцијом “Тхе Wалл” наступити у Београду 1. септембра, изразио је жељу да се у Србији упозна с ратним војним инвалидима!

И сам Вотерс је изгубио оца у Другом светском рату, тако да је на турнеји посебна пажња усмерена на ратне ветеране, као и на указивање почасти свима који су дали свој живот у ратним сукобима.

Позив Роџера Вотерса за слање фотографија и личних детаља о вољеним особама које сте изгубили у ратним сукобима усмерен је и публици у Србији.

– “Фаллен Ловед Онес” је моја молба да ми пошаљете фотографију и личне податке о вашим вољеним особама које сте изгубили у рату – поручио је Вотерс.

– Фотографије и детаљи о вашим вољеним особама наћи ће се поред фотографије мог оца Ерика на концерту “Тхе Wалл” као чин успомене. “Фаллен Ловед Оне” не мора да буде војник. Погибија цивила је једнака, ако не чак и мучнија. Упућујем вам ову молбу у складу с мојим веровањем да је мноштво трагичних страдања људских живота могло бити избегнуто – додао је Вотерс.

“The Wall” је врхунска продукција која превазилази све до сада виђено. Досад је приказана 192 пута широм света пред више од 3,3 милиона обожавалаца, чиме се нашла међу најуспешнијим турнејама у историји рока.

Улазнице за овај музичко-сценски спектакл који ће се одржати 1. септембра на Ушћу у продаји су по ценама од 4.500 динара за партер, за фан пит 5.500, а за трибине 7.500 динара на свим продајним местима ЦС Евентима, као и на благајнама Комбанк Арене, Билет центра Београда, Дома омладине, ТЦ „Ушће“, карте се могу купити и путем сајтова: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.