Прочитај ми чланак

Најава: Catena mundi у Бања Луци

0

kzn-banjaluka-1

На конференцији за новинаре у Банском двору у Бањалуци присутним представницима медија обратили су се Бошко Обрадовић, уредник у ИК Catena mundi, Југослав Кипријановић, члан уредништва у Catena mundi и Небојша Мастиловић, аутор духовне музике из Београда.

Овим поводом, учесници су најавили велику бањалучку промоцију издавачког подухвата године, култне енциклопедије српског народа – Catena mundi, која ће бити одржана у среду, 18. фебруара у 19 сати у концертној дворани бањалучког културног центра – Бански двор. Обрадовић и Кипријановић су говорили о значају ове тајне историје Срба, која управо доживљава треће издање, а Небојша Мастиловић је представио свој ауторски албум духовне музике, указавши на дугогодишњу сарадњу и духовну везу његовог ауторског стваралаштва са стваралаштвом издавачке куће Catena mundi.

На промоцији ће моћи да се, по промотивним ценама, набави енциклопедија Catena mundi, остала издања ове издавачке куће и албум ауторских песама Небојше Мастиловића „Сјајне српске звезде“. Сви они који не успеју да на промоцији дођу до свог примерка енциклопедије, али и других издања, на исту могу да се претплате по промотивној цени до 5. марта и књигу прибаве на три рате у књижари „Ризница“ у тржном центру хотела „Видовић“ у центру Бањалуке.

Catena mundi