Прочитај ми чланак

МИЛАН ВАСИЋ О УРУШЕНИМ ВРЕДНОСТИМА У СРБИЈИ: Проститутке немају посла због старлета

0
Фото: Зоран Илић

Фото: Зоран Илић

Глумац Милан Васић, који ће у новом филму „Зона Замфирова“ тумачити лик Манета, без длаке на језику открива какво мишљење има о ријалити програмима и старлетама, које чак статирају и у појединим остварењима на филмском платну.

– Моје мишљење о старлетама зависи од тога да ли коштају 200, 300 или 500 евра?! – уз осмех каже Милан, и додаје:

– Због таквих ће жене лаког морала изаћи на улице да штрајкују. Немам никакво мишљење о њима, јер то је измишљена професија да би се прикрило чиме се заиста баве – револтиран је Милан не само тим медиокритетима већ и ријалитијима.

– Све бих их угасио! Погледајте ко је све у тим ријалитијама и како се понашају. Ко су ти људи? Чиме су они заслужили да буду на телевизији? Цео ријалити је заснован на томе ко ће са киме да оде у кревет. Жалосно! У ријалити улазе људи који су некада били популарни, па би тиме да врате изгубљену популарност и људи који ништа у животу нису постигли, па да је на брзину стекну, али то веома кратко траје – каже Васић, а на наше питање да ли би за велике паре пристао да буде део таквог пројекта, одговара:

– Никада у животу не треба рећи: „Ја то сигурно нећу“, јер никад не знаш шта те чека. Можда ми затребају паре за лек, па уђем (смех), али заиста не видим сврху да један успешан човек улази тамо – декларативан је глумац којем су породица и културне вредности стуб правог и здравог друштва.

– Иако су се изгубиле, оне ће се вратити, то је као музика деведесетих. Нека ситуација траје, траје, па престане.

Мислим да од ове ситуације у земљи дубље не може да се оде. Шта год да се деси, биће само боље – закључује Милан и открива да тренутно нема девојку и да није био у вези са колегиницом Бранкицом Себастијановић, са којом су га медији повезивали.

– Спојили су нас јер смо партнери у „Зони Замфировој“, али никада нисмо били заједно – тврди глумац.

Снимио бих дует са Цецом

Пошто је Милан побрао све речи хвале за музички таленат када је недавно запевао „Пукни, зоро“, занимало нас је да ли би се упустио у певачке воде. – Планирам да снимим сингл, што да не. Размишљам и да направим концерт етно музике, само немам још увек храбрости за то. Верујем да добро певам, али имам утисак да много веће поверење у мене имају сви који ме чују. Волео бих да одржим концерт у Дому синдиката, а после по свим позориштима у Србији. Назвао бих то „Вече за уживање“ – открива овај уметник, као и име певачице са којом би укрстио глас: – Волео бих да снимим дует са Цецом. Она би била пун погодак јер ми је другарица и одличан је певач. Ту не би било грешке – сигуран је шармантни глумац.

(Ало)