Прочитај ми чланак

Американац поручио Србима: Срби су хероји, али због овог Срба у Србији неће бити

0

„Ако волите Србију, ако вам непријатељ дође на границу и нападне вас, ви ћете је бранити и верујем да бисте победили, али не схватате да је непријатељ већ овде. У Србији имате 65.000 рођења и готово 200.000 абортуса. Ако се не борите против тога, уништиће вам се породице и Србије више неће бити. Морате да победите непријатеља у вашим редовима.”

Ово поручује Cary Solomon, аутор филма „Непланирано” (Unplanned) , који је претпремијерно приказан у Београду, у недељу 11. новембра у Комбак дворани (бившем Дому синдиката).

Филм, који титлован ћирилицом, ће се, иначе, од јануара приказивати у биоскопима широм Србије.

Цхуцк Конзлеман, други аутор филма, је нагласаио да је веома важно да се тема о абортусу покрене у Србији, Русији, Италији и целој Западној Европи.

– Бог није срећан, он воли децу, а погледајте шта смо урадили. Никога не осуђујемо, то нам није циљ, већ опроштај. Бог ће опростити, окрените се Богу. Милијарду и по жена је у свету абортирало, а одговорност сносе и мушкарци – додао је Царy Соломон.

Он је одао признање славној историји Србије.

– У прошлости сте спасавали свет, будите светло целом свету и данас! Волимо своју земљу и волимо своју децу – поручио је на крају Соломон

Шта су још аутори филма изјавили на ову тему погледајте у ВИДЕО прилогу.

Српска премијера овог изузетног остварења посвећеног борби против чедоморства одржана је благодарећи сарадњи Удружења „Србија пријатељ породице” и „Светског конгреса породица”.