Прочитај ми чланак

КОЛИКО КОШТА ИЗРАДА монтажних кућа, викендица и сплавова? (Фото галеррија)

0

montazna-kuca-foto-pr-tekst-i-slike-1411032643-570327

Цене никад нису биле јефтиније, а произвођачи су често вољни и да додатно спусте цене у директој погодби.

Припремили смо за Вас галерије слика свих типова монтажних кућа и сплавова који се производе у Србији али и целом региону.  Погледајте галерију слика ОВДЕ.

Уколико желите куће од пуног дрвета, као на слици изнад, можете да погледате галерију слика и поставите питање произвођачима ОВДЕ. Буквално све што купац жели може бити пројектовано и израђено по захтеву купца.

Тржиште монтажних објеката у Србији је прилично неуређено, цене варирају од 150 до па до 500-600 еур по квадрату, зависно од тога за шта се клијент определи. Неко у ту цену урачунава и темељ док се код већине темељ додатно наплаћује. Битно је све детаље унапред дефинишете са извођачем.

Када је реч о квалитету градње посебно бисмо издвојили предузеће Грађевинар из Ивањице. Грађевинар око 50 % објеката извози, како у земље у окрузењу, тако и у Швајцарску и Норвешку. Како наводи директор Грађевинара, инжењер грађевине Борко Мосиловић, ово предузеће има изузетан капацитет у кадровима, поред екипе од 5 инжењера са искуством од 15 до 20 година у овом послу ту је и мајсторски кадар изузетног квалитета.

Инжењерски тим овог предузећа је први међу произвођачима кућа у Србији освојио производњу монтажних кућа на спрат и на два спрата. Поред тога први су освојили систем градње крупно-панелним елементима и систем скелетне градње. Такође су и први урадили монтажну кућу на води.  Погледајте моделе кућа које производи Грађевинар ОВДЕ .

(Курир)