Прочитај ми чланак

Ово је 5 кључних питања на која одговара дечак осумњичен за масакр у „Рибникару“

0

Дечак (13) осумњичен за масакр у Основној школи "Владислав Рибникар", тренутно је на испитивању по налогу Вишег јавног тужилаштва, а сведочи у поступку који се води против његовог оца, Владимира Кецмановића којем се на терет ставља тешко дело против опште сигурности. Он ће одговарати на пет питања.

Ово су питања: „Да ли га је отац малтретирао?“, „Какав је био однос у породици, између, мајке, оца и сестре?“, „Да ли га је отац водио у стрељану?“, „Да ли га је учио да пуца?“, „Да ли му је дао шифру сефа са оружјем?“.

Сумња се да је Владимир Кецмановић оружје држао непрописано, као и то да је обучавао сина како да рукује истим, пише Телеграф.

Оцу дечака осумњиченом да је починио масакр у „Рибникару“ Виши суд запленио имовину
Владимиру Кецмановићу, оцу дечака К. К. који је осумњичен за масовно убиство у Основној школи „Владислав Рибникар“, Виши суд у Београду привремено је запленио имовину да не би могао да продаје то што има, што је урађено на предлог оштећених.

Наиме, судија за претходни поступак Вишег суда у Београду је донео решење којим је усвојио предлог оштећених С.С.Ч., Б.А., М.М., И.Б., Н.К., Д.Д., Б.А., А.А и Р.В.Ј. за одређивање привремених мера обезбеђења имовинскоправних захтева, па је окривљеном В.К. забрањено да располаже, отуђи и оптерети непокретности и покретне ствари чији је власник и то:

– стан у Београду,

– идеалне делова пословног простора у Београду и

– путничко моторно возило

Привремене мере могу трајати до правноснажног окончања кривичног поступка.