Прочитај ми чланак

Јована Јоксимовић о отказу: Каква телевизија, таква и објава

0

Водитељка Јована Јоксимовић, управо је прокоментарисала званично саопштење телевизија Прва у којем се наводи да прекидају радни однос са Јованом и Срђаном, написавши "Каква телевизија, таква и објава".

Наиме, телевизија Прва издала је званично саопштење у вези прекида радног односа водитеља Срђана Предојевића и Јоване Јоксимовић, наводећи да водитељски дуо није испоштовао своје радне обавезе.

“Прва ТВ је одлучила да оконча сарадњу са Јованом Јоксимовић и Срђаном Предојевичем због непоштовања радних обавеза”, пише у саопштењу.

Јована Јоксимовић је потом, на свом званичном Инстаграм налогу, објавила њихово саопштење преко којег је написала – Каква телевизија, таква објава.

Званично саопштење телевизије долази неколико дана након спекулација у вези одласка познатог водитељског пара. Недавно је јавност нешто више сазнала о позадини јутарњег програма ТВ Прва јер се навелико говорило о раскиду сарадње између продукције и познатог водитељског пара.

Подсетимо, водитељи јутарњег програма Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић изненада су прекинули сарадњу са ТВ Прва, а како Нова.рс сазнаје, главни разлог су несугласице између продукције и водитељског пара, а делом и нови водитељ Филип Чукановић, који их је мењао током летње паузе.

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Како смо већ писали, већ неко време влада тензија између водитеља и продукције, што због мимоилажења у ставовима, што због неслагања и на релацији Срђан – Јована, и то је наводно озбиљно почело да се одражава на програм.