Прочитај ми чланак

Хорор у кинеској фабрици у Србији: Туку жене, радници падају у несвест… (ВИДЕО)

0

Далиборка Лукић, некадашња радница кинеске компаније Минт обратила се јавности изневши своје трагично искуство како је радити за страног Вучићевог инвеститора у Србији.

Далиборка Лукић, некадашња радница кинеске компаније Минт обратила јавности изневши своје трагично искуство како је радити за страног Вучићевог инвеститора у Србији.

-Била сам жртва насиља од стране колеге у фирми Минт а да притом руководство компаније ништа није предузело да спречи и санира последице тог насиља у изјави за јавност рекла је Лукић.

Она је навела да тек кад је отишла код лекара због поменутог насиља открила је да не само њој него и већини радника Минта није уплаћено здравствено осигурање.

-Радни услови у фабрици су катастрофални, често се ради прековремено, жене падају у несвест а руководство нас третира као робове.

Иначе прво фабричко постројење у Србији компаније Минт отворио је лично Александар Вучић након што је из државног буџета Републике Себије кроз подстицаје дао огромне паре, уверававши српску јавност да је долазак споменутог кинеског инвеститора права благодет за Србију

А шта је још у вези пословања компаније Минт и рада у њој рекла Далиборка Лукић погледајте у видео прилогу изнад па о свему донесите свој ваљани суд.